Çözüldü LazySharp çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ekran Görüntüsü (1).png

böyle oluyor sonra
Ekran Görüntüsü (2).png

waiting lol exe diyor ardından oyuna giriyorum game found diyor ama hile etkinleşmiyor menü açma tuşlarını denedim shift f5 vs ama olmuyor ve sağ alttaki lol cilent diye bir şey var ondaki yazıları değiştirebiliyorum oraya bir şey mi yazmam lazım?
Ekran Görüntüsü (3).png

Ekran Görüntüsü (4).png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
dediğin gibi hesapdan çık gir yaptım ve hileyi yeniden denedim birkaç kere fakat sonuç aynı ve aynı zamanda hackcenter ui daki hesabıma logout dememe rağmen çıkmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 51000
Bütün açık uygulamaları kapat ve lol ü aç ardından ilk cmd komutu olan dosyayı yönetici olarak aç daha sonra siteye giriş yapmayı deneyebilirsin. Benimde ilk başta her şey olmasına rağmen cmd komut dosyasını açıyordum her şey tamam gözüküyordu ama hile oyuna girince açılmıyordu. Eklentileri yükleyip bu şekilde denedim ve sorunsuz açmaya başladı.
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hilen tam enjecte olmuyor kanka o şondaki kullanıcı adı şifre yerinin en kötü durumda ekranda belirip kaybolması lazım aksi takdirde hile etkinleşmeyecek bunun için önce hesaplarından tamamen çık gir yap sonra tekrar dene ard arda bir kaç açıp kapama yap düzeliyor

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilgisayarda virüs programı yok windows güvenlik duvarını da kapattım
diğer gereksinimleri ne tam olarak?Visual sürümleri var hepsi
Cihazda net framework ve visual eklentileri varsa çalışması gerekiyor. Eğer istersen https://memoryhackers.org/konular/lazysharp-v10-15-kurulum-videolu-ve-yazili-anlatim.106265/ bu konuda videolu şekilde en baştan kurulum yapılıyor. Bunu deneyebilirsin. Ama bence internetten tekrar eklentileri yükleyip öyle tekrar kur senin bilmediğin eksik bir eklenti varsa tekrar kuracaktır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hilen tam enjecte olmuyor kanka o şondaki kullanıcı adı şifre yerinin en kötü durumda ekranda belirip kaybolması lazım aksi takdirde hile etkinleşmeyecek bunun için önce hesaplarından tamamen çık gir yap sonra tekrar dene ard arda bir kaç açıp kapama yap düzeliyor
dediğin gibi hesapdan çık gir yaptım ve hileyi yeniden denedim birkaç kere fakat sonuç aynı ve aynı zamanda hackcenter ui daki hesabıma logout dememe rağmen çıkmıyor
Ekran Görüntüsü (7).png

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 51000
Bütün açık uygulamaları kapat ve lol ü aç ardından ilk cmd komutu olan dosyayı yönetici olarak aç daha sonra siteye giriş yapmayı deneyebilirsin. Benimde ilk başta her şey olmasına rağmen cmd komut dosyasını açıyordum her şey tamam gözüküyordu ama hile oyuna girince açılmıyordu. Eklentileri yükleyip bu şekilde denedim ve sorunsuz açmaya başladı.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...