karşı takıma göre ayarlanmalı reis hedef seçici ve oyun sonlarına doğru kim oyun taşıyorsa karşı takımda mesela onu 5lehedef seçiciyi ne yapmamı önerirsin?
our wonder huh even more with my main a vayne too but serve for all champions ?? What if I want to reset everything as I do ???Arkadaşlar hepiniz kullanım konusunda sorunlar yaşayabiliyor ve arada sırada hatalar alabiliyorsunuz.
Kullanılan bu ayarlar ile programdan tam performans sağlayabilir ve tadını çıkartabilirsiniz.
Not: "Programda Saldırı Tuşu(Sizde hangisine atadıysanız örn: Space) basıldığı andan itibaren mouse click basmadan mouse takibi atar ve sizin yönlendirmenize göre Saldırılarını gerçekleştirir bunu unutmayın.
Şimdi resimli olarak Config ayarlarını sizinle paylaşıyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 49287 Ekli dosyayı görüntüle 49287Ekli dosyayı görüntüle 49289 Ekli dosyayı görüntüle 49290 Ekli dosyayı görüntüle 49291 Ekli dosyayı görüntüle 49292 Ekli dosyayı görüntüle 49293 Ekli dosyayı görüntüle 49294 Ekli dosyayı görüntüle 49295 Ekli dosyayı görüntüle 49296 Ekli dosyayı görüntüle 49298 Ekli dosyayı görüntüle 49297 Ekli dosyayı görüntüle 49299 Ekli dosyayı görüntüle 49300 Ekli dosyayı görüntüle 49301 Ekli dosyayı görüntüle 49302 Ekli dosyayı görüntüle 49303 Ekli dosyayı görüntüle 49304 Ekli dosyayı görüntüle 49305 Ekli dosyayı görüntüle 49306 Ekli dosyayı görüntüle 49307 Ekli dosyayı görüntüle 49288
*** Ayarları bu şekilde kullanarak tam performans elde edebilirsiniz ****
başlangıc>fare imlecini takip et kapalı olucakdostum ellerine sağlık konuna bakabildim sonunda fakat dediğin gibi space tuşuna bastığımızda mousun doğrultusuna değil yapay zeka gibi botun kendi hareket etmesini istiyorum.
Hayır hepsi kayıtlı olarak sisteminde otomatik güncellemeye girer her yazılımla oyuna giriş yaptığında. İşinize yarayacaktırTeşekkür ederim knk fakat bu ayarlar her kapatıp açtıgımızda gidiyormuydu 1-2 aydır lole girmiyorumda unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?