diğer türlüde adam ölcekken atıyor 1,5 de anlaşalımGüzel bilgilendirme fakat ign 2 yapılırsa daha erken kullanım süresine ulaşır ve %60 can değerlerinde ign atar. Öldürülebilecek rakiplere kullanılması daha makul bir tercih diye düşünüyorum.
Yapma cok keskin dodge atıyorfast evade yaptığımız zaman banlanmamız kolaylaşmasın hocam?
aynen hocam very smooth yaptımdiğer türlüde adam ölcekken atıyor 1,5 de anlaşalım
Post automatically merged:
Yapma cok keskin dodge atıyor
Fazla ilgiye gerek yok, siz gerekli cevapları bulun bana yeterlicok iyi ayarlar sen bu ilgiden fazlasını hak ediyorsun herseyin cevabı sende
Yazılımlar programlama dilleri gereği bazı yasaklanmış ve kara listeye alınmış .dll'ler üzerinden işlev görür. İnternal ve External olarak ikiye ayrılan kodlamalar vardır. Şuan kullanılan ve forum üzerinden kullanıcılara sunulan yazılım external bir başyapıttır. Yani oyunun içerisine müdahele ederek çalışır. Senin evade ayarlarını değiştirmen ya da delayları yükseltip handmade performans gibi göstermende bir amaç ve niyet olamaz.Çünkü ban sistemi bu şekilde işlemiyor. Yazılımı oyuna inject ettiğin andan itibaren başlama ekranında %0 ile %50 dolunum doktalarında Riot bypass tarafından anti-cheat modülleri devreye girer ve harddisk üzerinden tarama yapar, ve yasaklı .dll'ler var ise kullanılan oturum üzerinden kara listeye alır. Belli başlı ban sistemlerine sahiptir fakat sürekli olarak değişiklik gösterdiği için programı kullananlara kesin bir ban süresi verilmemektedir.fast evade yaptığımız zaman banlanmamız kolaylaşmasın hocam?
thx, good forumsVery usefull.
Evet doğru, fakat bu değişikliği biraz kendine göre ayarlayabilirsin eğer istersen bir sotun olmaz. 90 civarı da kullanabilirsin hangisinde daha rahat edersen.Ekli dosyayı görüntüle 49391
Maksimum Menzil 120% olarak ayarlanmışsa, yetenek doğru değil mi?
Yapılması istediğiniz hero ve laneleri bana özelden yazarak ulaştırabilir ya da bu konu altına mesaj atarsanız hero ve lanelere özel en iyi performans ayarlarını sizinle paylaşırımbaya yararlı konu bazı ayarları yanlış yapıyormuşum düzelttim eline sağlık. bi önerim olucak yine böyle görsel olarak hangi heroya hangi ayar yapılır tarzında bi paylaşımda bulunursan herkesin çok işine yarar
Rica ederim, bol şans dilerim; keyifli vakitlerin olsunSağol ayarları yapıcam şimdi
thx dude, good forumstried it and it's working perfectly for me. recommend!
Dostum aslında hiç uğraşmasınlar diye direkt config lol.ini dosyasını belgelerdeki buraya link olarak yükleyebilirsin biz de uğraşmadan direkt orjinaliyle değiştirip kullanabiliriz diye düşünüyorum.
config dosyasını direk paylasırsan daha iyi olabilir
hocam diret D BogoRipper kısmından config dosyasını bizimle paylaşır mısınız?
Teşekkürler kardeşim, umarım faydasını görürsünüzGüzel bir konu faydalı
Rica ederim, umarım işinize yarar. İyi forumlarhiçbir yerde bulamadığım ayarları burada buldum çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?