- Konuyu başlatan
-
Teşekkür ederim görüşlerin için, özelden yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırımPaylaşım için çok teşşekkürler geyet yararlı. Konu dışı fakat benim sc hextech itemlerini kullanmıyor çözümü ile ilgili bilgin var mı acaba?
Çok teşekkürler, umarım işinize yarar. İyi forumlareline koluna sağlık yeni indiriyorum umarım rahat yapabilirim
Çok sağ olun, umarım yararı olmuştur. İyi forumlarEline sağlık deyatlı şekilde her şey gösterlilmiş
Bugün yoğunluktan dolayı görüp cevap verememişim çok affedersin, farklı bir sorunun olursa özelden iletişime geçebilirsinarkadaşlar config dosyasını nereye atıcaz bulamadım ???
You can do it with both. If you can't solve the problem, you can text me privately.Can I configure this manually or have to download the file?
Özelden yazarsan yardımcı olurumHacı config dosyasının atılıcağı yeri buldum ancak oyundan atıyor yardımcı olur musun
Yardımı dokunduysa ne mutlu, farklı sorunlarınız olursa özelden ulaşabilirsiniz.Ben de aradım youtube da ayarları bulamadım iyi olmuş güzel konu
thx dude, good forumsthanks, explained very well
Ben teşekkür ederim, umarım işinize yarar. İyi forumlarteşekkür ederim güzel konu olmuş
very thanks man
Kayıtlı olarak gelir, değişiklik yaptığın vakit her oyun ayarladığın şekilde girersin. İyi forumlarayarlar kaydoluyor mu sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?