Onaylı üye olman lazımdı heraldelol hilesini indiremiyorum belirli gruplara ait değilsin diyor? yardımcı olabilir misiniz?
Onaylı üye olman lazımdı heraldelol hilesini indiremiyorum belirli gruplara ait değilsin diyor? yardımcı olabilir misiniz?
mesela yürüme geçikmesi skill geçikmesi gibi süreyi 0 a iniyor herşeyi anında yapıyor ama 10 sn bence ideal adamların anlamayacağı şekilde hareketleri yapıyorşu olayı anlatırmısın ne oluyor
delaylar hangi menüde ? ve sıfırlaması varmı varsayılan içinmesela yürüme geçikmesi skill geçikmesi gibi süreyi 0 a iniyor herşeyi anında yapıyor ama 10 sn bence ideal adamların anlamayacağı şekilde hareketleri yapıyor
bencede öyle düşünüyorum ama herşeyi 0sn yapması merak ediyorumdelayları 0 yapman reaksiyonu 0 a indirir fakat çok sapıtır deneminizi pek önermem
evade karakterin skill yerinde orbwalking lerde olması lazım eğer toir+ veya pvlol varsa antreman modunda araştır başka neyde var hatırlamıyorum pek fazladelaylar hangi menüde ? ve sıfırlaması varmı varsayılan için