Seçkin Üye
Bende gayet sorunsuz çalışıyor ayarlarıyla oynayıp bozmuş olabilir misin?Merhaba arkadaşlar, önceki sürümünü de ve bu sürümü de kullanmaktayım. Önceki sürüm de dodgeler gayet güzel atmaktaydı ancak bu son sürümde neredeyse tüm yeteneklere kafa atıyor. Kendi elim ile daha iyi engelliyorum bunun çözümü veya bu sürümde yapılması gereken bir ayar mı var bilmediğim yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.
Katılıyorum knka bendede oluyor hepMerhaba arkadaşlar, önceki sürümünü de ve bu sürümü de kullanmaktayım. Önceki sürüm de dodgeler gayet güzel atmaktaydı ancak bu son sürümde neredeyse tüm yeteneklere kafa atıyor. Kendi elim ile daha iyi engelliyorum bunun çözümü veya bu sürümde yapılması gereken bir ayar mı var bilmediğim yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.
benım memoryhackers in ilk lol hilesinde sorun vardı meğer sorun bendeymış ayarlarını bozmuşum translate den çevire çevire düzeltebilirsin ayarları başka bi nedeni yoktur benceMerhaba arkadaşlar, önceki sürümünü de ve bu sürümü de kullanmaktayım. Önceki sürüm de dodgeler gayet güzel atmaktaydı ancak bu son sürümde neredeyse tüm yeteneklere kafa atıyor. Kendi elim ile daha iyi engelliyorum bunun çözümü veya bu sürümde yapılması gereken bir ayar mı var bilmediğim yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.
Her oyun sıfırlanmıyor mu evade ayarlarıEvade ayarını kontrol edebilirsin, evade ayarlarıyla oynadıysan tekrar defaulta çek abartmanın mânası yok manuel olarak hareket yaparsan dodgelemeyebilir
Hocam her oyun site den hileyi tekrar aktif ediyoruz ayarları sıfırlanmıyor mu ki zaten?Bende gayet sorunsuz çalışıyor ayarlarıyla oynayıp bozmuş olabilir misin?
Sıfırlanmıyor diye biliyorum defaulta çek istersen bi ayarları deneHer oyun sıfırlanmıyor mu evade ayarları
Post automatically merged:
Hocam her oyun site den hileyi tekrar aktif ediyoruz ayarları sıfırlanmıyor mu ki zaten?
Biliyorum hocam, Ashe denemeni öneririm fakat çok belli oluyor taramalı tüfek var sanki elinde.hazır ayarlarını kullan kanka bu arada jhinde çok güzel oluyor tavsiye ederim plat 2 e kadar çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?