27 Ağu 2020 #1 Defkhan D ✨✨✨✨ Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 9 Tepki puanı 44 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Bilgisiyara format attığımdan beri bu hatayı alıyorum windows 8 di hata alıyorum diye win 10 a yükseltim yardım edebilirmisiniz acil Windows defender kapalı ona göre yorum yapın Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 3.9 KB · Görüntüleme: 6 Ekran Alıntısı.PNG 32.9 KB · Görüntüleme: 6
Bilgisiyara format attığımdan beri bu hatayı alıyorum windows 8 di hata alıyorum diye win 10 a yükseltim yardım edebilirmisiniz acil Windows defender kapalı ona göre yorum yapın
28 Ağu 2020 #2 slumbery112 S Onaylı Üye Katılım 18 Nis 2020 Mesajlar 59 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI aynı sorun bendede var.. günlerdir kullanamıyorum çıldırmak üzereyim hiç bir yetkilide cevap vermiyor..
aynı sorun bendede var.. günlerdir kullanamıyorum çıldırmak üzereyim hiç bir yetkilide cevap vermiyor..
1 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 Defkhan D ✨✨✨✨ Seçkin Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 9 Tepki puanı 44 Ödüller 7 8 HİZMET YILI slumbery112' Alıntı: aynı sorun bendede var.. günlerdir kullanamıyorum çıldırmak üzereyim hiç bir yetkilide cevap vermiyor.. Genişletmek için tıklayın ... baksana kimse cevap vermemiş
slumbery112' Alıntı: aynı sorun bendede var.. günlerdir kullanamıyorum çıldırmak üzereyim hiç bir yetkilide cevap vermiyor.. Genişletmek için tıklayın ... baksana kimse cevap vermemiş