LPReborn çalışmayı durdurdu hatası Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam bunlar genel itibari ile çözüyor durumu ama bazı durumlarda bu da çözemeyebiliyor. tavsiye edilen windows sürümlerini kullanılmasını da öneririm sizinkilerin yanında
tabikide haklısınız. Ekonomik sıkıntı nedeniyle bi çoğu kişi ddr2 ddr3 kullanıyo ve win7 kulanıyorlar benim tavsiyem win7 kullanıyorsalar win8 kullanmalarıdır windows 8.1 pro tavsiyemdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hepsini bire bir uyguladım yine olmadı malesef :S

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
çözüm çalışıyorsa çok güzel olur eywww

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yararlı bir konu olmuş. eğer ki arkadaşlar inject ettiğiniz zaman oyun donup kapanıyor ise oyunu pencereli ekrana alın(çerçevesiz olan değil) ondan sonra oyun içinde inject eden büyük ihtimal donup kapanma sorunu kalkacaktır. ben öyle hallettim. bir de inject ettikten sonra çerçevesize alabilirsiniz oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
olmuyor windows 7 kullanıyordum 12.18 sürümünde çalışmadı sonra windows 8.1 kurdum çalıştı bu son güncellemeden sonra 12.19 sürümüne güncelledim olmadı sonra siteden yeni loaderi indirdim yine olmadı pencere directx 11 c++ hiçbiri olmuyor bütün yazanları denedim neden kaynaklı bu sorun anlayamadım neyse artık 1 hafta falan bekleyecez sc tam yerine otursun sanırım şimdi yeni güncellendi ya o yüzden tam yerine oturmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
olmuyor windows 7 kullanıyordum 12.18 sürümünde çalışmadı sonra windows 8.1 kurdum çalıştı bu son güncellemeden sonra 12.19 sürümüne güncelledim olmadı sonra siteden yeni loaderi indirdim yine olmadı pencere directx 11 c++ hiçbiri olmuyor bütün yazanları denedim neden kaynaklı bu sorun anlayamadım neyse artık 1 hafta falan bekleyecez sc tam yerine otursun sanırım şimdi yeni güncellendi ya o yüzden tam yerine oturmadı.
Merhaba bazı şanslı kullanıcıların pc si windows 7 veya 8 olmaksızın açıyor tek çare şu an windows 10 kurmaktır iyi günler.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yararlı bie konu olmuş eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...