LazySharp Duosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, LazySharp kullanıp 30 lvl'a kasan, ayriyeten ondan sonra ranklara girebileceğim oyun arkadaşları arıyorum. Hile kullanımında akıllı olup belli etmeyip gittiği yere kadar gitsin mantığı ile kazanma odaklı oynayanları beklerim. Zaten ban atıyor hile neden belli etmemeye uğraşıyorsun diyenler olabilir ona da açıklama getireyim, sadece skill-timer vb.infoları kullanıp evadeleri kapatıyorum x,c,v keylerini kullanmıyorum, 30 dakikalık maçın toplamda 7-8 dakikasında space kombo kullanıp humanizer ayarlarını yapıyorum ve ms delay ayarlarını minimize seviyede tutuyorum. 1 tane hesabım 6. ayında 3 tane hesabım 3. ayında 4.hesabımı kasmaya geçtim, ana hesabımda kullanmıyorum tabi ki kesin garantilik açısından. Bulunduğum SERVER : TR - Şu an oynadığım hesabın leveli 7.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileyi kurayım gireriz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
nickleri özelden atabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
vp grubu falan olursa gelirim

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
plat 1 ello nick Shifting mid ve adc oynuyorum dia kascak varsa eklesin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gireriz kanka 8 levelim bende hile yüklensin bi :D

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam bende şuan 23 lvl yim smurf hesapta . Humanizer ayarlarını yapıyorum derken neleri yapıyorsun hangilerine tıklatıyorsun yardımcı olur musun?

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
olabilir pek oynamıyorum ama

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
istersen girebliriz. :D iyi suppport olruum lazla

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
filozofof Dostum her heroya deneme yanılma yoluyla en insancıl ayarları yapmaya çalışıyorum örneğin : yasuo ile oynarken extenden evadeyi kapatıyorum, tick limiter 100 den aşağı olması lazım, spell detection ve dodge intervali maximum 75 olacak şekilde ayarlıyorum en sağlıklısı bu yasuo için. ezEvade kısmında misc settings içerisinde enhanced dodge precisionu kapatıyorum ki use spells to dodge kısmında sweeping blade kısmında (e) ile skilleri dodgelerken faker moduna bürünmesin (bazen saçmalayabiliyor kapatmazsan). Aynı şekilde use spells to dodgede (e)'nin danger levelini lowa spell modelini alwayse, (w) 'da high'a ve spell modelini activation timeye, list enemy spellsden rakip herolara göre Reaction Time'ı minimum 30 maximum 75 ms'e çekiyorum, spell radiusu 100'e ve oyunun gidişatına göre hızlıca atıyorum. Extra buffers kısmınıda oynadığın heronun basic menziline göre ve skillshot tarzlarına göre değiştiriyorum her heroda aynı olursa düzenli olmaz. Delay settings kısmında AA kısmı 30-100 arası ayarlıyorum (attack speed ratiosu fazla olan herolarda 30, slow herolarda 100) delay moving 30, delay cast q-w-e-r yi herona göre seçmen lazım ms olarak. Evade kısmındaki dodgelerin hepsi kapalı durumda sadece rakip spell çiziyor o kadar dodge bana kalmış, x,c,v dediğim gibi gerek duymuyorum. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Post automatically merged:

Extradan auto stack Q kapalı, lanede tutturacağım diye şaşırıyor, adama tıkladığım zaman yani rakibi seçtiğim zaman space modunda genelde comboda şaşırmıyor, auto Q3 dashing sanırım kapalı tutuyorum açık kalırsa heroyu iyi bilen bir rarkip sizi izlediğinde reportlanabilirsiniz sebebi ise q1 attın diyelim düz bir şekilde minyona, 2 q yu minyona e-q kombosu yaparak adama geldin tabi bu arada elin spacede hep, hortumu oluşturur oluşturmaz 3q yu direk adamın üstüne atıyor, normalde 2.q dan sonra 3q yu yani rüzgarı atmak için 0.9 saniye cdr lazım ama hepsi autoda olursa q1-q2-q3 hepsini 2 saniyede atıyor cdr beklemiyor bunun yüzünden çok ban yiyen olduğunu düşünüyorum.

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
you can send me a pm if you want sir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...