Uzman Üye
lazysharp en iyisi ya
yanlız script ücretsiz değil burda ***** bu scriptin fiyati 100 dolar ve üstü olabilir tam hatırlamıyorum.bana göre internette bulunan en kullanışlı ücretsiz script hatta ücretli scriptlerden daha iyi diyebilirim.
Aynen eskiden onu kullanıyordum Elmas 1 e kadar çıkıp ban yemiştimLeaguesharp vardı bir aralar hatırlıyan var mı
EloBuddy bambaşkaydı. 4-5 ay banlanmadan oynadığımı biliyorum. Scriptleri de kaliteliydi. Riot dava açınca kapandı sitesi. Sonra çalışanları ücretli satan sitelere yöneldi. Keşke ayrılmasalardı da başka bir proje üstünden devam etseydiler.Bence evet, hem ücretsiz hem de hanbot gibi günü gününe ban atmıyor ve gayet kaliteli
Eskiden hesap açıp elobuddy ile vayne oynardık insanlar nasıl bu kadar iyi vayne oynuyosun derlerdi![]()
dava değilde anlaşma yaptılar kaç para karşılığında hala daha bilinmiyor onlarda bu işi böylelikle bıraktılar ama eskiden gerçekten iyiydi ortamı olsun forumu olsun sc leri olsun her heroya min 3 5 sc bulabiliyordun evade desen base ult desen aynı şekilde yani yıllarEloBuddy bambaşkaydı. 4-5 ay banlanmadan oynadığımı biliyorum. Scriptleri de kaliteliydi. Riot dava açınca kapandı sitesi. Sonra çalışanları ücretli satan sitelere yöneldi. Keşke ayrılmasalardı da başka bir proje üstünden devam etseydiler.