Deity is always here
Seçkin Üye
Reyis ben ''ı'' tuşuyla açıp kapatıyorum herzaman açmak iyi değildir. Figt gireceğim zaman açıyorum yada jung oynarken ejder baron çalınacağı zaman açıyorum otomatık çarp atmayı.Beyler Lazysharp kullanırken evade açık fakat aşırı belli ediyor malpın ultisine flash atıyor sürekli kolay kolay yapılabilecek dodge değil xerathın her skiline ultisine istisnasız dodge atıyor evade mükemmel çalışıyor fakat bunu biraz daha smootlaştıracak veya daha insancıl olacak şekilde ayarı yok mu evade ayarlarına baktım fakat ne yaptıysam etki göstermedi belki bilen vardır diye buraya yazmak istedim
Eyvallah bakacağım söylediğinizeMenüden en üst seçenekten sonra açılan sayfada ortalarda olan bir seçenekte rakip şampiyonların skilleri gözüküyor orada Low-Normal-High-Extreme seçenekleri var oradan ayarlayabilirsin.
Dün de benim karşıma geldi th bende hiç yemedim sorunları olabilir belkivalla geçen karşıya thresh geldi evade çalışmadı anlamadım yani 6 7 tane hook yedim ve daha önce hiç böyle olmamıştı.tabi arada dodgeledi ama genelde %70ini yedi hookların.
Arada bende kullanıyorum reis kapatıp açıyorum zaman zaman bazen aşırı belli ediyor çünküReyis ben ''ı'' tuşuyla açıp kapatıyorum herzaman açmak iyi değildir. Figt gireceğim zaman açıyorum yada jung oynarken ejder baron çalınacağı zaman açıyorum otomatık çarp atmayı.
Asıl çarımla oynamıyorum yeniden hesap kurdum 30 level olsaydı gelirdimScript pre arıyorum şuanki ligim esnekte altın ama diğer hesabım plat 2 duo arıyorum kogmav scriptim makine gibi oynuyorum.Altayf3 adlı hesabı ekleyebilirmisiniz ?
Knk bence script indir kendin gir daha iyiScript pre arıyorum şuanki ligim esnekte altın ama diğer hesabım plat 2 duo arıyorum kogmav scriptim makine gibi oynuyorum.Altayf3 adlı hesabı ekleyebilirmisiniz ?
30 level olana kadar normal atalım gelEyvallah bakacağım söylediğinize
Dün de benim karşıma geldi th bende hiç yemedim sorunları olabilir belki
Arada bende kullanıyorum reis kapatıp açıyorum zaman zaman bazen aşırı belli ediyor çünkü
Asıl çarımla oynamıyorum yeniden hesap kurdum 30 level olsaydı gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?