Süper Üye
Zamanım olmadığımdan buna devam edemiyorum kusura bakmayın dostlar başka bir arkadaşımızın açtığı adc rehberine bakabilirsiniz sağlıcakla kalın!
Son düzenleme:
Yardım için ana konudaki bilgilere bakabilirsin netframework vs. indirmemiş olmalısın onları kontrol eder misin?Hocam bende oyunda gözükmüyor script videodakileri yapıyorum bana bi ulaşabilirmisin
İyi Forumlar İyi Hilelerteşekkürler ☺
Dc verirmisinYardım için ana konudaki bilgilere bakabilirsin netframework vs. indirmemiş olmalısın onları kontrol eder misin?
Samael Devrim#6702Dc verirmisin
Ekledim bi bakarmısınSamael Devrim#6702
bunun için ayrı bir konum var yazılı olan müsait olmadığım için gamebar ile hemen anlatıp attım youtube'a iyi forumlar diliyorum.başkan birde anlatarak neyin ne işe yaradğını söyleyerek yapaydın 10 numara olurdu beemeğine sağlık genede çok iyi olmuş
benim evade ayarlarım ragedir yani hiçbir skill yemeyeyim diye yaptım böyle rapor yeme olasılığı daha fazla ama zevk işi bu xdGüzel olmuş ben de genelde evadeyi normalde kullanıyorum. Jinx bestim
Zaten ban yeniliyor gerçi. Fulle gitsin şefimbenim evade ayarlarım ragedir yani hiçbir skill yemeyeyim diye yaptım böyle rapor yeme olasılığı daha fazla ama zevk işi bu xd