garena nedir ?güncellendi fakat garena suncuları için yani şuanda tr de kullanamazsın 2 3 güne tr güncellemesi gelir
Dostum yeni indirdim yeni kullanıyorum soruyoruz derdin neHack center bölümünden güncel mi değil mi bakabilirsiniz neden sürekli aynı konu açılıyor bilmiyorum cidden. Her yamada da en geç 2 güne güncelleniyor zaten bu böyle işte sürekli soruluyor
Madem kullanıyorsun onlardan önce forum kurallarını okuman gerekiyor, adminler eşek kadar yazmışlar.Yani LayzSharp hakkında tonlarca yeni konu açıldı, konu açmak yerine açılan konuları okuyup bilgi sahibi olabilirdinDostum yeni indirdim yeni kullanıyorum soruyoruz derdin ne
Dostum yeni indirdim yeni kullanıyorum soruyoruz derdin ne
Dostum yorum kasmak için gereksiz yorum yapmamanızı öneririrm forum kurallarını biliyorum gerektiği kadar 2016 dan beri burdayımMadem kullanıyorsun onlardan önce forum kurallarını okuman gerekiyor, adminler eşek kadar yazmışlar.Yani LayzSharp hakkında tonlarca yeni konu açıldı, konu açmak yerine açılan konuları okuyup bilgi sahibi olabilirdin
biliyorsan forumu kirletme açtığın forum burdan direkt olarak mezarlığa gidecek çünküDostum yorum kasmak için gereksiz yorum yapmamanızı öneririrm forum kurallarını biliyorum gerektiği kadar 2016 dan beri burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?