vb.net array of byte kodlaması nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm memory hackers ailesi lafı uzatmadan direkt konuya geçeceğim sorum başlıkkta da belirttiğim gibi vb.net bi oyunda bulunmuş array of byte yani patternleri nasıl vb.nette koda döküp hile yazabilirim bilen varsa aydınlatablir mi ?
Önceden writepointerinteger writelong vs kullanarak pointer offset kullanarak yapılıyodu fakat aob nasıl yapılıyo yanlış hatırlamıyosam forumda bi kullanıcı paylaşmıştı fakat youtube video gizli olduğu için izleyemedim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
Not: Bilmiyosanız konuyu mesaj kasmak için gereksiz mesaj atıp kirletmeyin "zor iş kanka" falan diye gelip gereksiz mesaj kasmayın teşekkür ederim saygılar
@`XMaze^^ forumda birisi paylaşmıştı dedim paylaşan kişiyi buldum galiba yardım edecek kişi sensin maze :)
maze hocam bu kod size ait
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
WriteLong("wolftü.bin", __NameEsp, 2268606836, 4)
End Sub
burada nameesp function sonrası girilen value aktif etmek için gerekli byte kod mu ? mantık bu şekil mi orada ki value tam olarak ne anlama geliyo ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...