Onaylı Üye
dodge ayarları yeterli kalıyormuElinize sağlık beyler büyük iş yapıyorsunuz adamsınız <3 Bide şu ban yeme işine çözüm bulsanızda rahatlasak![]()
dodge ayarları yeterli kalıyormuElinize sağlık beyler büyük iş yapıyorsunuz adamsınız <3 Bide şu ban yeme işine çözüm bulsanızda rahatlasak![]()
Belli etmeden oynarsan yeme ihtimalin çok düşerElinize sağlık beyler büyük iş yapıyorsunuz adamsınız <3 Bide şu ban yeme işine çözüm bulsanızda rahatlasak![]()

Belli etmemek derken dostum dodge ayarlarını ayarlasak yetermi ?Belli etmeden oynarsan yeme ihtimalin çok düşer![]()
30 mayısa kankaüstad ellerinize sağlık inş bende 50 yoruma ulaşıp kullanabileceğim scripti
Yani yeterli olur tahminimce dodge ayarlarını düşürür ve bazen skilleri kendin boşa sallarsan çünkü sürekli tutturuyor skilleriBelli etmemek derken dostum dodge ayarlarını ayarlasak yetermi ?
Bence hayır riotun ac'si güçlü bu ara kapatmış olabilirler fakat bu ara patchler birbirine yakın o yüzden patch olacağı gün açmamakta fayda var. Aslında fayda yokBelli etmeden oynarsan yeme ihtimalin çok düşer![]()
Haklısın fakat 1 konuda değil adamların gözüne batmassan(fazla report yemessen) sıkıntı olacağını pek düşünmüyorumBence hayır riotun ac'si güçlü bu ara kapatmış olabilirler fakat bu ara patchler birbirine yakın o yüzden patch olacağı gün açmamakta fayda var. Aslında fayda yokistedikleri zaman yakalayıp banlarlar onlara kalmış.
İşte öyle değil riotun sistem zaten insan ve script arasındaki farkı algılıyor o sayede banlıyor bu yüzden kaçarı yok.Haklısın fakat 1 konuda değil adamların gözüne batmassan(fazla report yemessen) sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum
Eywallah tamamdır.eyw reis bilgilendirme için lazım olucak
Kral bu gece geliyor değil mi dün saat 12de 24 saat içinde güncellenecektir denildi şimdi sen bu konuyu açınca tedirgin oldum güncelleme aksamaz değil mi ?Eywallah tamamdır.