Çözüldü Lazysharp hakkında bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler ben lazy sharp'ı her ana hesabıma girdiğimde siliyordum ve bu seferde silmiştim lazy sharpı kullanmak için yan hesaba geçicektim biraz acele etmişim ve lazy sharpı önce açmıştım programı indirirken ana hesabımda olduğumu farkettim indirmeyi durdurdum %temp%'i temizledim c:/ disikinden programı sildim oyuna girmemiştim henüz launcherdeyim ban yermiyim bir bilginiz var ise beni lütfen bilgilendirirmisiniz

Çözüm
@Darkness4353 1. kural script ile oynamak istiyorsan asla ama asla main hesabında acma (main hesabını önemsiyorsan)
2.kural scripti hangi hesapta kullandıysan artık iş bitmiştir istersen bilgisayarına format at gine bir çaresi olmaz sonunda ban yicektir
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
@Darkness4353 1. kural script ile oynamak istiyorsan asla ama asla main hesabında acma (main hesabını önemsiyorsan)
2.kural scripti hangi hesapta kullandıysan artık iş bitmiştir istersen bilgisayarına format at gine bir çaresi olmaz sonunda ban yicektir

Çözüm
FLY
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum hileyi açtın fakat oyuna inject etmedin ki anasayfa da beklemen bir şey değiştirmiyor :)
Hile orada değil lobiden sonra gelen oyun launcherın da aktif olmakta bir şey olmaz :)

Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
temp temizledisen sağlıklıktır sorun olmaz kardeş ben sürekli temp temizliyorum sorun yok

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
launcher da sorun olmaz oyuna inject ederse sorun var lazy sharp oyun a inject oluyor hesapta açmak sorun değil.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
karakterini seçip oyuna girmediysen hiç bir sorun olmaz dostum denedim onu için rahat olsun :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
inject yapmadıysan hıc bsıey olmaz pro ben temp sılmedne gırıyom ana hesaba yıne ban yemdım 2 aydır 3 hesap ban yedı ana hesap sıkıntı yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi 2-3 kere plat1 hesabımda maç atmak için kullanıp sonrasında oyunu tamamen silmiştim, tamamen can sıkıntısı ban yemesin diye de uğraşmıyordum. Aradan yaklaşık 2 ay geçti, öylesine hesabıma bakayım dedim ve hala aktif ban yememiş. Senin durumunda bence hiçbir sorun olmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...