ADS Service
Onaylı Üye
LazySharp
Toir+ yapımcısının bi önceki sürümünü kullanıyor o da tayvanlı birisi yazıyor işte. Bizim sunucular onlardan çok erken güncellendiği için onlarda güncelleme ihtiyacı durmuyolar ve hala 10.12 de kalıyorlar.
Bu yüzden bence Reverse Engineering uzmanları Toirplus scriptine el atmalı iki scriptte aynı şey aslında sadece onları güncelleyen ekip farklı.
Bu sadece benim görüşüm saygı duyarsanız sevinirim
Yazılımcı farklı değil dostum sadece 2 hileyi yazan kişi aynı fakat yazılımını satmış sattığı kişilerde güncellenmesi gerektiğinde güncelliyor işte onların bişey bildiği yok
Sana o kadar çok hak veriyorum ve katılıyorum ki. Bugün yaptığım araştırmalar sonucunda ben de aynısını düşünmeye başladım, sen bu konuyu açmasaydın ben açacaktım. LazySharp ile ilgili radikal bir karar verilmeli, iki hilenin de contenti aynı hatta bir farkı yok sadece yazılımcıları farklı. @Pikachu7 @#MorpHeus @#Eq1NoX @#SpecktraL
Dostum autolols güncellemeden lazy de güncellenemiyor autolols ün güncelleyen elemanı tayvanlı sen tamamen yanlış okumuşsun yorumumudostum fazla zorlamamak lazım, toir Türkiye'den fazla para kazanmadığı için koruma eklemeye uğraşmıyor. Toir'de admin olan arkadaşım var oradan biliyorum. ayrıca tayvanlı değil diye biliyorum devleri, işi hobi olarak yaptıkları için çok acele etmiyorlar güncellemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?