LazySharp Hakkında önerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
they have their own way of doing it.

ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu arada LazySharp bugün güncellenecek (bence) çünkü tayvanlı reis update attı :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim bilgisi olmayanlar gelmiş yorum yapıyor iyi bir düşünce haklısın bu arada birisi ordan söylemiş hepsi koyun gibi tekrarlamış takma :d
hay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlar :D
Post automatically merged:

hay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlar :D
niye yani neden adama hak vermiyorsunuz adam ne güzel bi öneride bulunmuş belki adminler görecek ve bu adama katılacaklar neden herşeyi zaten bedavaya baglıyorsunuz

Üye
5 HİZMET YILI
ele é
negocio eh esperar

pq ta foda

ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

niye yani neden adama hak vermiyorsunuz adam ne güzel bi öneride bulunmuş belki adminler görecek ve bu adama katılacaklar neden herşeyi zaten bedavaya baglıyorsunuz
Teşekkürler desteğin için dostum insanlar olaya tarafsız bakıp yorumlasa güzel olucak. Direkt yönetimi savunuyorlar ben yönetime küfür mü ettim naptım sanki öneride bulundum :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
adam doğru söylemiş bence bu kadar kin güdmeye gerek yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
banwave gelirse butun hesaplar askıya alıncak Allahtan valorantla cok ugrasıolar su sıra lolü pek umursamıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
LazySharp
Toir+ yapımcısının bi önceki sürümünü kullanıyor o da tayvanlı birisi yazıyor işte. Bizim sunucular onlardan çok erken güncellendiği için onlarda güncelleme ihtiyacı durmuyolar ve hala 10.12 de kalıyorlar.
Bu yüzden bence Reverse Engineering uzmanları Toirplus scriptine el atmalı iki scriptte aynı şey aslında sadece onları güncelleyen ekip farklı.
Bu sadece benim görüşüm saygı duyarsanız sevinirim

Kayn bugunu görmüşsündür o bugu bulan yazılımcı kim acaba bilgin var mı? Koskaca riot games'in açığını bulmak her yiğidin harcı değildir bundan 3-5 yıl önce kolaydı fakat clientten tut anti-cheat sistemini inanılmaz optimize ederek yenilediler. Şu oyun sektöründe anti-cheat sistemi en iyi çalışan şirket belki riot gamestir ama gel gör bir kaç hafta önce Kayn adlı şampiyon baseden hareket etmeden rakipleri tek tek öldürüyordu :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Mesaj kasmak için laf olsun diye yazıyolar işte. 50 mesajı sağa sola faydalı bi şey yazarak doldurim düşüncesi yok. Zaten etrafa fayda sağlayabilecek bilgi seviyesine de sahip olduğunu sanmıyorum bu insanların. Adam selamun aleyküm demiş ve gitmiş. Bu mudur yani olay? Ben de random mesajlar atarak 50 mesajı doldurabilirdim. Elimden geldiğince insanlara yardım ederek doldurmaya çalıştım. Görenler raporlamaya üşenmemeli böyle yorumları. Maalesef 1 dakikada bir rapor verebiliyoruz. Yoksa gerçekten üşenmem tüm forumu gezer, hepsini raporlardım.

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sen en güzel yapmışsın kardeşım burası özgür bir forum sen kendi dileğini ve görüşünü yazmişsin tebrik ederim seni

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "paytaq1907, post: 2677778, member: 62891"]t
lazysharp
He is using the previous version of the Toir + producer, which is written by someone from Taiwan. Since our servers are updated very early from them, they do not need to update, and they still remain at 10.12.
So I think Reverse Engineering experts should take the Toirplus script, the same thing in two scripts, in fact, only the team that updates them is different.
This is only my opinion, I would appreciate if you respect
[/ QUOTE]tanks

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum haklısın fakat insanlar durup dururken güncelleyici ekibi değiştirirseler cok fazla sıkıntı ortaya çıkar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Uzun zamandır bu scde devam ediyoruz senin bildiğini yönecilerde biliyodur diye düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederimm

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile güncellenmiş fakat kurucu harici girilmiyor. Sizdedemi öyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...