When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
beyler lazysharp hata veriyordu sizdede veriyor ise eğer enshoul sharp ın 10.4 hotfixi düzeltiyor denedim düzelttim googlede kolayca bulabilirsiniz hotfixi
Mesela oyun normalde 10.4 sürümünde ve hile çalışıyor Riot ara bi yama çıkarıyor 10.4.1 diye senin hilen çalışmıyor. Hotfix ile eski 10.4 dosyasını kullanarak oyuna giriş yapıyorsun ve bu sefer çalışmış oluyor.Hotfix nedir?
bede ve bir arkadaşta hata verdi ben bnuu yaptım düzeldiArkadaşlar Hotfix'e gerek yok, hile zaten 10.4 için güncel.
Cahilligimi mazur görün bu programı kullanırsak kesin ban mı yiyoruz ?
Yoksa hotfix yapınca mı ban ?
Hocam söylediklerinin farkında yim fakat hani güncelleme geldiginde bir ban wawe geliyor ya bazı programlar onu geçebiliyor bu program onu geçemiyormu ilk ban wawe de ban mı yiyoruz onu sormuştum ben aslında cvp bu degildi ama yine de teşekkürler evet onaylı üyelik ayrıcalıgı olduğunu da biliyorum sırf bu yüzden forumu çok ince bir şekilde inceliyorum sırf yorum kasmak için yorum yazmıyorum bildigime konusuyorum bilmedigime susuyorumBan riski her hilede her türlü var yan hesap açıp kullanacaksınız eninde sonunda ban yiyor hesap hileyi kullanabilmeniz içinde onaylı üye olmanız gerekmekte bu arada.
Hocam söylediklerinin farkında yim fakat hani güncelleme geldiginde bir ban wawe geliyor ya bazı programlar onu geçebiliyor bu program onu geçemiyormu ilk ban wawe de ban mı yiyoruz onu sormuştum ben aslında cvp bu degildi ama yine de teşekkürler evet onaylı üyelik ayrıcalıgı olduğunu da biliyorum sırf bu yüzden forumu çok ince bir şekilde inceliyorum sırf yorum kasmak için yorum yazmıyorum bildigime konusuyorum bilmedigime susuyorum
Atalar ne güzel de demiş
Biliyorsan konuş ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus adam sansınlar !.![]()
Yani diyorsun ki hocam ilk wawe de ban riski %90 ın üzerinde dogrumu ?İlk oyunda ban yemiyorsun tabiki 1 hafta 1 ay gibi bir sürede ban yiyor genelde hesap.
Yani diyorsun ki hocam ilk wawe de ban riski %90 ın üzerinde dogrumu ?
Anladım teşekkürlerAynen öyle eninde sonunda yan hesap açıp kullan daha garanti.
bu hotfixi nerden bulucaz pekiMesela oyun normalde 10.4 sürümünde ve hile çalışıyor Riot ara bi yama çıkarıyor 10.4.1 diye senin hilen çalışmıyor. Hotfix ile eski 10.4 dosyasını kullanarak oyuna giriş yapıyorsun ve bu sefer çalışmış oluyor.