Çözüldü lazysharp hatası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hileyi indirdim, memoryuı loaderde indirdim, lazysharpa giriyorum indir diyorum 2. bir cmd açılıyor yükleme yapanıp hemen kapatıyor. lütfen yardım edin

Çözüm
Gerekli olan Runtimes ++ dosyalarını indirdikten sonra (Google'a yazarak ulaşabilirsin) /defender'de bulunan gerçek zamanlı korumanın kapalı olduğuna emin ol. Bunun üzerine Directx 11 güncellemesi/indirmesi yaparak sorun çözülmüş olur. İyi forumlar.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Gerekli olan Runtimes ++ dosyalarını indirdikten sonra (Google'a yazarak ulaşabilirsin) /defender'de bulunan gerçek zamanlı korumanın kapalı olduğuna emin ol. Bunun üzerine Directx 11 güncellemesi/indirmesi yaparak sorun çözülmüş olur. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer sorunun çözülmediyse google all in one runtimes yaz ilk siteden dosyayı indir kurulum yap tekrar dene cözülücektir

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bu runtimes virüslü falan değildir değil mi ?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu runtimes virüslü falan değildir değil mi ?
Sor bakalım Microsoft'a, belki kendi işletim sistemlerini çökertmek için orjinal web sitelerinden kullanıcılarına troj dosya paylaşımı yapıyorlardır. Lütfen bilgin olmayan konular hakkında böyle sorular sorma. Orjinal sertifikalı içeriklerde wv mi olurmuş hiç? Şunlara da virüs diyip durmayın, virüs öyle bildiğiniz gibi bir şey değil. ufak tefek trojenler sizin dosyalarınızda çıkanlar. Gönül rahatlığıyla indirebilirsin, iyi forumlar..

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sor bakalım Microsoft'a, belki kendi işletim sistemlerini çökertmek için orjinal web sitelerinden kullanıcılarına troj dosya paylaşımı yapıyorlardır. Lütfen bilgin olmayan konular hakkında böyle sorular sorma. Orjinal sertifikalı içeriklerde wv mi olurmuş hiç? Şunlara da virüs diyip durmayın, virüs öyle bildiğiniz gibi bir şey değil. ufak tefek trojenler sizin dosyalarınızda çıkanlar. Gönül rahatlığıyla indirebilirsin, iyi forumlar..
Sadece ne olduğunu bilmiyordum...Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...