LazySharp Hero-Ayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar lazysarp bildiğiniz üzere ufakta olsa değişşiklikler aldı ve delaysettings vs bir sürü ayar geldi ve ayarlar değişti.
Eğer paylaşmak isteyen olursa oynadığı heroları hangi ayarlarda oynadığını detaylı olarak atarsa bu başlık altından hangi hero hangi ayarda daha güzel oluyor öğrenebiliriz.
Özellikle bu lazysharp değiştikten sonra full win aldığım herolarla başarısız durumdayım.Şimdiden teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Isn't the default setting the best?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar delay hakkında en azından birkaç bişey çözdüm.Şuanda hileyi en verimli nasıl kullandığımı söyliyim.Yerel disk c ye girin Bogaripper var hilenin dosyası.ONu komple siliyosunuz sonrasında hileyi baştan kuruyorsunuz ayarlar sıfırlanmış reset evade config işe yaramaz komple sıfırlamak için silin.Sonrasında oyuna girin ve sadece örnek veriyorum ki ezreal olsun.Zoom hack açıp kapatabilirsiniz.Sonrasında skin kullanabilirsiniz ve hero için mesela kendiliğinden e atmasını istemiyorsunuz mesela ben istemiyorum çünkü zamansız atabiliyor.E yi kapatıyorsunuz.BAşka ayarlarla oynamayın.Reset evade config demeyin o zaman guesswho ya alıyor bu seferde hile evade full ayarda kullanıyor ve komboları karıştırabiliyor.Evade asla ellemeyin tek elliceğiniz ayarlar dediklerim olsun.Böyle yaptım ve plat liginde 14 oyundur ezreal ile kaybetmiyorum.Ama birazda oyunn bilginiz olsun mesela adamlar çok hızlı mesafe kapatıyorsa üçlü değil buzdoğan eldiven almayı bilin.Hile sadece iyiyi yapmaya uğraşır hile açtınız diye tek atıcak haliniz yok.Kastıktan sonra atarsınız kasana kadarda safe oynamasını bilmeniz gerekir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Zoom Hack açmaya nedense korkuyorum :) açtığım gibi banlanıcağımı düşünüyorum.
ban olayı tamamen report eile alakalı bir yama boyunca report yemezsen o yama boyunca ban yemezsin anca hile deteced olursa yama zamanı yersin zoomhack fazla kaçırmayın ama bu seferde skillshotlar sıkınytıya girer gang yiceğiniz yeri görcek kadar açsanız yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...