Lazysharp hero önerisi olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Xerath en çok oynana şampiyon knk

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pekı arakadaslar dıyelımkı yenı hesap actım ondan scrıplı oynadım ban yedım veya yemedım asıl gercek hesabıma gecıp normal oynamak ısteddım ban yermıyım veya yememek ıcın asıl cara gecerkenn ne yapmak gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım.. ve extra olarak mesela ban yedık tekrar hesap acıp gırebılrız demı donanımsal ban olayı felan yokdur sanırım?

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
riven düşünüyordum da tam olarak anlamadım kötümü olur riven yasu vs
ben aktif olarak hepsini denedim riven ile çok rahat oynarsın ama yasuo biraz kontrol etmesi zor elin alışana kadar antreman takıl. T ile minyon surfing yapabilirsin kaçma veya yakalama(kombosuz)farenin olduğu yöne kayar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben aktif olarak hepsini denedim riven ile çok rahat oynarsın ama yasuo biraz kontrol etmesi zor elin alışana kadar antreman takıl. T ile minyon surfing yapabilirsin kaçma veya yakalama(kombosuz)farenin olduğu yöne kayar
Teşekkür ederim riveni denemek isitiyordum 1 iade hakkım kaldı kha verip riven alıcam umarım rivende güzel olur birde irelia denedinmi ?

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim riveni denemek isitiyordum 1 iade hakkım kaldı kha verip riven alıcam umarım rivende güzel olur birde irelia denedinmi ?
irelia 0 hata abi çok iyi. Yasuo neyse ire o kayabilirsin miyonlar ile ama tabi biraz mid game e kadar güçsüz ire bilirsin üçlüyü çık tiamat al sonra bırak script işini yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...