yardımcı olabilir misin müsaitsen programı ben neden çalıştıramadım hala anlamış değilim herşeyi yaptım gözden kaçırdığım hiç birşey yok ama yinede çalışmıyor program :/Adc oynamak istiyorum carrylemek için duomla birlikte, şuanlık ashe oynuyorum daha kolay bi şampiyon var mı
programı çalıştıramıyorum biliyorsan yardımcı olabilir misin? :/kalista、vayne、ez
agam sen biliyorsan programı bana ayarlayabilir miyiz bir sıkıntı var ufacık sıkıntı nerede bilmiyorum onu farkedemedim hala :/knk ezreal ve kalistayı şiddetle öneriyorum.
ne gibi sorun var ?agam sen biliyorsan programı bana ayarlayabilir miyiz bir sıkıntı var ufacık sıkıntı nerede bilmiyorum onu farkedemedim hala :/
gerçekten bilmiyorum ne eksik var anlamış değilim teamspeak 3 discord vs varsa oradan yardımcı olabilir misin hacım?ne gibi sorun var ?
hiçbirini kullanmıyorum malesef. xfprojecti indirdin mi ?gerçekten bilmiyorum ne eksik var anlamış değilim teamspeak 3 discord vs varsa oradan yardımcı olabilir misin hacım?
evet indirdimhiçbirini kullanmıyorum malesef. xfprojecti indirdin mi ?
bak şimdi ilk önce lolü aç sıraya gir sonra oyuna başladığında yani sihirdar vadisine girdiğinde hileyi yükle