Çözüldü LazySharp inject olmuyor, script yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba

Windows 10 64 bit kullanıyorum
Bütün virüs programları adblocklar kapalı, c++ visualler, directx yüklü
Oyun içi görüntü ayarlarım doğru
Fakat buna rağmen oyun bulundu demesine rağmen bir türlü inject olmuyor 1-2 saniye donuyor, hiçbir şey gözükmüyor oyun normal haline dönüyor
Shift tuşu işlev görmüyor yani script inject olmuyor.

Bilgisi olan, yardımcı olabilecek var mı ?

xx.jpg

Çözüm
Client'ı kapat açıksa onun tikini kaldır tekrar dene.
Sorunu çözdüm teşekkür ederim yardımların için.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü söyleyeyim, internette DirectX Repair V3.8 diye bir program var bütün c++ visual 2009-2017 arası yazılımları onarıp tekrar otomatik kuruyor hepsini kaldırıp buradan kurdum sorun çözüldü şu an inject oldu.
Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
"winver" yazıp Windows sürümünü söyle. Oyun çerçevesiz modda mı? Ve eğer Oyun başladığında Client'ı kapat açık ise istemci ayarlarından onu kapat.

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
"winver" yazıp Windows sürümünü söyle. Oyun çerçevesiz modda mı? Ve eğer Oyun başladığında Client'ı kapat açık ise istemci ayarlarından onu kapat.
Sürüm 1903 yazıyor,
evet çerçevesiz modda client arkaplanda kapalı onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum bilgisayarım genel olarak hile programları açmakta sıkıntı çekiyor csgo'da da bu şekilde inject sorunu yaşadım ama neden anlamadım defender güvenlik duvarı her şey kapalı virüs programı yok bilgisayarda directx c++visual'lerde eksiksiz yüklü

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sürüm 1903 yazıyor,
evet çerçevesiz modda client arkaplanda kapalı onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum bilgisayarım genel olarak hile programları açmakta sıkıntı çekiyor csgo'da da bu şekilde inject sorunu yaşadım ama neden anlamadım defender güvenlik duvarı her şey kapalı virüs programı yok bilgisayarda directx c++visual'lerde eksiksiz yüklü

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sorunu çözdüm teşekkür ederim yardımların için.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü söyleyeyim, internette DirectX Repair V3.8 diye bir program var bütün c++ visual 2009-2017 arası yazılımları onarıp tekrar otomatik kuruyor hepsini kaldırıp buradan kurdum sorun çözüldü şu an inject oldu.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...