Onaylı Üye
İnject olduğu gibi halkayı saleselik görüyorum oyun kapanıyor yardım edebilicek varmı
Kanka o kadar zaman yok salisede atıyor inject olduğu gibi zaten hile inject oldumu halkalı oluyor hani 2-3 saniye durmuyor halkalı 00.01 snde atıyor hani halkayı gördüğüm gibi oyundan atılıyorum nasıl kapatabilirim f5 haricidrawingi kapatman lazım, ondan dolayı atıyor olabilir. F5le kapanıyor.
Hotfix nedir rica etsem söyleyebilirmisinkardeşim oyun güncellendi hile sürümü ile oyun sürümü aynı değil ondan atıyor. hotfix yapmalısın.
friend you must be deactivating the lines and then going to the folder where is the hack and deleting everything Open CMD to download the files again then go to the temp folder and delete everything before doing thisİnject olduğu gibi halkayı saleselik görüyorum oyun kapanıyor yardım edebilicek varmı
hile sürümü özel oyundan baktım aynı değil bu attığını indirirsem aynımı oluyor pek anlamadımda hotflixiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburdan indir ve şu adımları izle C:\Riot Games\League of Legends\Game bunu içine indirdiklerini at uyarı gelicek izin ver de ayrıca bu işlemi yaparken lol ekranı açık olmalı yani lobideyken yap olup olmadığını anlamak için bir özel oyuna gir ve sol altta sürüm yazar hileyle aynımı kontrol et aynıysa hileyi yükle.
thanks broSAKIN HOTFİX YAPMAYIN..
C:\BogaRipper\config\AutoLoLs.ini dosyasının içindeki herşeyi sil alttaki kodu yapıştır
HOTFİXTE BANLANMA RİSKİ ÇOK YÜKSEK
[User Information]
Username=LazySharp
[ToolsCore]
##Language=4
[DrawingCore]
Draw clone Hero=True
Drawing all(F5)=True
Enemy Q-W-E-R cooldown tracker=False
Ally Q-W-E-R cooldown tracker=False
Enemy D-F cooldown tracker=False
SightWard - Trap tracker=True
Recall tracker=True
Jungle time tracker=True
Gank tracker=False
ControlWard - Blue Farsight tracker=True
Enemy move point tracker=True
Enemy turret range=True
Draw Mini Map Tracker=True
Enemies Q range=False
Enemies W range=False
Enemies E range=False
Enemies R range=False
Draw Line to Ally=False
Ally D-F cooldown tracker=False
Ally turret range=True
[PlayAIMode]
AntiAFK=True
[EliseMagicCore]
Combo E GapClose=False
Combo E Evadee=False
E HitChance=2
[VayneMagicCore]
Harass Q=True
LaneClear Q=True
Jungle E=True
Q to Pos=2
E-KS=True
Flash+E insec=71
[MorganaMagicCore]
Q HitChance=2
Auto W Dashing/Immobile=True
[RenektonMagicCore]
Combo E1 Mode=0
Combo E=True
[JinxMagicCore]
Auto Q=True
Auto W Dashing/Immobile=True
[EkkoMagicCore]
Auto Q Dashing/Immobile=True
[NewEvade]
Dodge Only Dangerous=True
[DelaySettingFU]
Delay Cast R(ms)=352.619995
[ActivCore]
Use barrier when %HP <=16.190001
cleanse mercurial Delay(ms) <=0.000000
Qss Blind=True
Qss Fear=True
Qss Flee=True
Qss Silence=True
Qss Polymorph=True
Use solari when %HP <=2.860000
enemyHP/damage <=1.220000
[ez.Xerath]
Only Draw Skills When Ready=True
seninle özel olarak konuşabilir miyimreinicia que dara certo amigo comigo funcionou
sen oyunun eski sürümünü kullandığın için çabuk farkedileceksin.ben sürekli hotfix kullanıyorum 1 kere bile banlanmadım herkes tutturmuş banlanma riski yüksek senin yüklediğin hile oyun dosyalarını değiştiriyor bu normal de benim yaptığım hotfix mi anormal anlamadım hotfix fiziki anlamda oyun hatası olarak görülüyor yani emülatör güncellememiş olarak görüyor sistem buda bir ban sebebi olmuyor elbet ban yiyen vardır ama bende kullanıma göre değişen bişey.
Hotfix ile uğraşmak istemiyorsan mesaj atabilirsin.Kanka o kadar zaman yok salisede atıyor inject olduğu gibi zaten hile inject oldumu halkalı oluyor hani 2-3 saniye durmuyor halkalı 00.01 snde atıyor hani halkayı gördüğüm gibi oyundan atılıyorum nasıl kapatabilirim f5 harici
Post automatically merged:
Hotfix nedir rica etsem söyleyebilirmisin