var ama benim düşüncem onu kullanınca ban yemek hızlanıyorkonun altına bir şey sormak istiyorum larzysharp ta skin changer falan varmı yoksa başka bir yerden mı bulmak gerekiyor
kullanmadan daha uzun sürer mi bundan önce mklol vardı ban yememiştim uzun sure sıkıntısız oynadım bundada smurfle detected olmadan kendim belli etmem ama mesele riotun görmemesivar ama benim düşüncem onu kullanınca ban yemek hızlanıyor
kankam scripti al bi boş hesapta alış yeri geldiğinde dodge kapa falan iyice elin alışsın sonra geç hesaba belli etmeden oyna abartmadan ben 2 3 ay yemedimkullanmadan daha uzun sürer mi bundan önce mklol vardı ban yememiştim uzun sure sıkıntısız oynadım bundada smurfle detected olmadan kendim belli etmem ama mesele riotun görmemesi
Bak güzel kardeşim, yaptığın skin diğer oyuncularda gözükmüyor. Skin hilesi yapmanın HİÇBİR mantığı yok. Video çekip bir-iki kişiye falan hava atıcam diyorsan hesabından olduğunla kalırsın. Kullanma.kullanmadan daha uzun sürer mi bundan önce mklol vardı ban yememiştim uzun sure sıkıntısız oynadım bundada smurfle detected olmadan kendim belli etmem ama mesele riotun görmemesi
güzel kardeşim skin istememin nedeni zaten bana güzel gelsin başkası görsün yada hava atayım maksatlı değil hesabımda olmayan şeyi ben görsem yeter o an görüntüyle zevk alıp oynayayım maksatBak güzel kardeşim yaptığın skin diğer oyuncularda gözükmüyor. Skin hilesi yapmanın HİÇBİR mantığı yok. Video çekip bir-iki kişiye falan hava atıcam diyorsan hesabından olduğunla kalırsın. Kullanma.
scripte alışsam yeter main elom platin di öncesinde ben sadece uzun sure oynamadım last hit falan öyle denemek istiyorum smurf açıp keyfinekarekterin kombo ayarlarında veya diğer ayarlarda açma kapama tuşu var
Post automatically merged:
kankam scripti al bi boş hesapta alış yeri geldiğinde dodge kapa falan iyice elin alışsın sonra geç hesaba belli etmeden oyna abartmadan ben 2 3 ay yemedim
lazysharp da yok yani peki herhangi bir skin hilesi ban riski olmayan bildiğiniz varmı ?yok diye biliyorum bendede öle cünkü
Parayla skin sahibi ol diyorum, bu tür yazılımla ban atıyor. Hesabına yazık olur.güzel kardeşim skin istememin nedeni zaten bana güzel gelsin başkası görsün yada hava atayım maksatlı değil hesabımda olmayan şeyi ben görsem yeter o an görüntüyle zevk alıp oynayayım maksat
scripte alışsam yeter main elom platin di öncesinde ben sadece uzun sure oynamadım last hit falan öyle denemek istiyorum smurf açıp keyfine
skin hileleri genelde ban yedirmez diye biliyomlazysharp da yok yani peki herhangi bir skin hilesi ban riski olmayan bildiğiniz varmı ?
he tamam öyle diyorsan eyvallah ben sadece uzun süre kullandım bundan uzunca zaman önce bi sıkıntı yaşamadım 2 3 yıl kullanıp ban yememiştim ve keyif maksat yani para vermek istemiyorum skini ben görsem de keyif veriyor oyüzden söyledim her türlü yazılımlar ban atıyor işte ama herkes burda araştırıyorParayla skin sahibi ol diyorum, bu tür yazılımla ban atıyor. Hesabına yazık olur.
var mı bildiğin bir uygulama benle özelden paylaşabilceğin yada burdan ?skin hileleri genelde ban yedirmez diye biliyom
knk lol skin indir yaz lolskin.net diye biryer var onu kullana bilirsinhe tamam öyle diyorsan eyvallah ben sadece uzun süre kullandım bundan uzunca zaman önce bi sıkıntı yaşamadım 2 3 yıl kullanıp ban yememiştim ve keyif maksat yani para vermek istemiyorum skini ben görsem de keyif veriyor oyüzden söyledim her türlü yazılımlar ban atıyor işte ama herkes burda araştırıyor
var mı bildiğin bir uygulama benle özelden paylaşabilceğin yada burdan ?