Çözüldü LazySharp - League Of Legends Script Hilesini nasıl çalıştıracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi nasıl çalıştıracağım önce mi aktif edip girecegim yoksa oyun içindeyken mi açacağım yardımcı olur musunuz

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum hıc fark etmıyor ıster oyun baslamadan ac ıster oyun basladıkdan sonra oyun ıcerısınde ac degısen hıc bır sey olmuyor ben bazen acamayı unutuyorum oyun ıcerısınde acıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum hıc fark etmıyor ıster oyun baslamadan ac ıster oyun basladıkdan sonra oyun ıcerısınde ac degısen hıc bır sey olmuyor ben bazen acamayı unutuyorum oyun ıcerısınde acıyorum
ben her şeyi yaptım yinede açılmıyor oyunda script çalışmıyor benim neden dolayı anlamadım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi nasıl çalıştıracağım önce mi aktif edip girecegim yoksa oyun içindeyken mi açacağım yardımcı olur musunuz
önce memoryhackersın uygulamasını indir oyuna girmeden önce lobideyken muı uygulamasını aç sonra çalıştır de 2 tane mui olucak sonra zaten yüklenmiştir

Üye
5 HİZMET YILI
reklamlara basıyorum ancak olmuyor sorun nedir?
Post automatically merged:

Reklamlara tıklıyorum ancak kabul etmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bunun böyle olması daha da cazip harika :D

Şuan olması imkansız lol. Güncelleme geldi :)
şaka yapıyorsun tam suan lol ü açıyordum :D

Bilgisayarında deepfreze varsa engel oluyor olabilir. ben hile kullanacağımda deepfrezeyi kapatmak zorunda kalıyorum
hiç bişi yok sildim herşey i:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...