Dostum dediğim gibi kurulu olduğunu kontrol etmesem bunları zaten başlığı açarken requirement kısmındakiler yüklü diye yazmazdım. Silip tekrardan kurmayı da denedim işe yaramadı. Parlak başka bir fikir lazım.https://memoryhackers.org/konular/10-2-lazysharp-league-of-legends-script-january-2020.85069/ hile konusuna giderek hile için gerekli olanlara bak onların kurulu olup olmadığından emin ol gerekirse sil tekrar kur sonra tekrar yaz buraya.
birde oyunu açıp hilenin inject olmasını denermisinDostum dediğim gibi kurulu olduğunu kontrol etmesem bunları zaten başlığı açarken requirement kısmındakiler yüklü diye yazmazdım. Silip tekrardan kurmayı da denedim işe yaramadı. Parlak başka bir fikir lazım.
cs go da inject sorununu böyle çözmüştük belki bundada düzelebilir.birde oyunu açıp hilenin inject olmasını denermisin
birde oyunu açıp hilenin inject olmasını denermisin
Post automatically merged:
cs go da inject sorununu böyle çözmüştük belki bundada düzelebilir.
rakibi darlamak diye biliyorumArkadaşlar harass özelliği ne işe yarıyor cahilliğime verin bilmiyorum.
saolrakibi darlamak diye biliyorum
hocam adblocker varsa kapat oyuna inject olmuyor olabilir mh ui sitesine memory hackers üzerinden gir lolü seç, xf projecti çalıştır, hileyi yükle zaten hile çalışırsa 2 tane pencere açılıyor biri lazy sharpın biride xf projectin, lazysharp kendini otomatik yükler yükleyince de oyun bekleniyor der . bunlara dikkat etArkadaş programlar indirilmiş durumda, script oyuna enjekte olmuyor. Shifte bastığımızda gelen bir menü de yok F5'e bastığında açılıp kapanan draw'lar da. Başka parlak bir fikri olan varsa yardıma açığız.
Adblock kullanmıyorum hocam. Dediğin pencereler de geliyor ancak oyun bekleniyor'dan sonra oyuna girdiğimde inject edilmemiş olduğunu görüyorum. Söylediğiniz şeyler basic şeyler ve bunları inanın bu konuya yorum yazmış herkes denemiştir. İhtiyacımız olan şeyin bunlar olmadığının siz de biz de farkındayızdır diye düşünüyorum.hocam adblocker varsa kapat oyuna inject olmuyor olabilir mh ui sitesine memory hackers üzerinden gir lolü seç, xf projecti çalıştır, hileyi yükle zaten hile çalışırsa 2 tane pencere açılıyor biri lazy sharpın biride xf projectin, lazysharp kendini otomatik yükler yükleyince de oyun bekleniyor der . bunlara dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?