dostum bende onaylı üye olunca kullanıcamda bende de açılmassa diye hotfix ve minipatch nedir acaba?LazySharp'ın konusundaki hotfix'i kullanman gerek minipatch'ten sonra güncelleme gelmedi. Hotfix'i kullanırsan sorunun çözülür.
Minipatch dediği ufak bir yama geldi oyuna, Hotfix dediği ise oyuna hilenin çalışır olduğu zamandaki eski client ile giriş yapmamız, güncelleme gelene kadar kullandığımız geçici çözüm.dostum bende onaylı üye olunca kullanıcamda bende de açılmassa diye hotfix ve minipatch nedir acaba?
arkadaşın attıgı linkten nasıl yapıldıgına bakabilirsiniz. 11.1 yaması üzerine ufak bir düzeltme yaması daha geldi. Bunun doğrultusunda LazySharp'ın updatelenmesi gerekiyordu fakat şuan bir update ufukta yok gibi. Hotfix dosyaları oyun dosyalarını LazySharp ile uyumlu hale getiriyor ve hilenin çalışmasını sağlıyor. E tabi risk değerleriylede oynuyor çünkü birebir oyunun kendi dosyalarını değiştiriyorsun. Birde Lol clientini her açtıgında hotfix'i tekrardan uygulaman gerek bilgin olsun. Şimdiden iyi kullanımlar ^^dostum bende onaylı üye olunca kullanıcamda bende de açılmassa diye hotfix ve minipatch nedir acaba?