25 Mar 2020 #1 gafar113 Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2017 Mesajlar 367 Çözümler 8 Tepki puanı 79 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba, pykeyi nasıl kullanıyorsunuz scriptte çok hızlı atıyor q yu. Delay seviyesini 1000ms yaptım bu seferde bekliyor bekliyor dümdüz koşan adama tutturamıyor. Var mı bi öneriniz?
Arkadaşlar merhaba, pykeyi nasıl kullanıyorsunuz scriptte çok hızlı atıyor q yu. Delay seviyesini 1000ms yaptım bu seferde bekliyor bekliyor dümdüz koşan adama tutturamıyor. Var mı bi öneriniz?
25 Mar 2020 #2 aysaN Süper Üye Katılım 15 Ağu 2019 Mesajlar 600 Çözümler 5 Tepki puanı 62 Ödüller 7 6 HİZMET YILI Antrenman modunda kendin deneyerek yapmanı öneririm.
25 Mar 2020 #3 MPerformance Süper Üye Katılım 14 Kas 2018 Mesajlar 689 Çözümler 8 Tepki puanı 48 Ödüller 6 Yaş 41 7 HİZMET YILI En iyisi deneme yanilma yöntemiyle bulursun bence pyke oynama scriptle daha iyi calisan adc champlerle oyna dostum.
En iyisi deneme yanilma yöntemiyle bulursun bence pyke oynama scriptle daha iyi calisan adc champlerle oyna dostum.
25 Mar 2020 #4 Sanji Vinsmoke S Donator Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 1,034 Çözümler 5 Tepki puanı 104 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Pyke yerine thresh, bc, morgana falan da oynayabilirsin daha iyi olur.
25 Mar 2020 Konuyu başlatan #5 gafar113 Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2017 Mesajlar 367 Çözümler 8 Tepki puanı 79 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI kayiboyu' Alıntı: En iyisi deneme yanilma yöntemiyle bulursun bence pyke oynama scriptle daha iyi calisan adc champlerle oyna dostum. Genişletmek için tıklayın ... Ne tavsiye edersin adc olarak? AP karakterleri denedim onlar fena değil de hiç adc denemedim daha. Post automatically merged: 25 Mar 2020 Scarlet J' Alıntı: Pyke yerine thresh, bc, morgana falan da oynayabilirsin daha iyi olur. Genişletmek için tıklayın ... Support brand kesinlike tavsiye ederim. Threshi oynadım bugün güzel. Morgana da deneyeceğim teşekkürler
kayiboyu' Alıntı: En iyisi deneme yanilma yöntemiyle bulursun bence pyke oynama scriptle daha iyi calisan adc champlerle oyna dostum. Genişletmek için tıklayın ... Ne tavsiye edersin adc olarak? AP karakterleri denedim onlar fena değil de hiç adc denemedim daha. Post automatically merged: 25 Mar 2020 Scarlet J' Alıntı: Pyke yerine thresh, bc, morgana falan da oynayabilirsin daha iyi olur. Genişletmek için tıklayın ... Support brand kesinlike tavsiye ederim. Threshi oynadım bugün güzel. Morgana da deneyeceğim teşekkürler