LazySharp Yasuo yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yasuo scriptine baktım.Anlayamadığım şeyler var.Daha önce çok fazla scriptle oynadım.Çok fazla iyi yasuo script gördüm bu en kötüsüydü.Yanlışları sırasıyla yazacağım belki gelişim anlamında yardımı olur.
-Q3'ü bazen atmıyor elinde bekletip bitiyor.
-Q3'ü adama e ile yaklaşıp rüzgar olarak atması gerekirken önce e sonra q yu hızlı yapmaya çalıştığı için minyona eq atıyor.
-Bazen q bekleme süresi sıfırlanıyor.(eq atıp aynı anda bide Q3 çıkartıyor.)Belki bir ayardan kapanıyordur her şeye bastım.Daha önce oynadığım scriptlerde de vardı ama kapatabiliyorduk.Belki ben bulamamışımdır.
-e ile skıllerden kaçma açık ama çoğu zaman kaçmıyor.Kaçmak istediğimiz skilleri ayarlasak güzel olur.
-w yu çoğu zaman atmıyor.hp çubuğunu fulledım ama değişen bişey olmadı.Mesela vlad e sine açmasını istiyorum ama evade'de falan da oyle bı ayar yok.
-Farma oto q kapalı ama laneye ilk geldiğinde hep 1 tane boşa q sallıyor.
-Adama düz q atarken max manzile atmaya çalışıyor bu yüzden çok fazla fail sallıyor.
Belki bunların hepsinin ayarı vardır.Ama ben yapamadım.Bence eksikler bunlar.Yardımcı olursanız sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bunların tek olayı doğru ayar ve delay settings ten geçiyor.Bende ayar yapamadım o yüzden çoğu özelliğini kapattım şuanda sadece evade ve q3 tutturma açık

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum oncellikle soylemem gerekiyor, yasuo champinda sorun var , tam olarak iyi calismiyor ben denedim tum ayarlarla , sorunlar oldugu icin guzel bir mac atmak olmuyor , en iyisi baska champlarla dene , belki gelecek yamalarda duzeltilir

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bende düzelmesini bekliyorum umarım en kısa zamanda düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yasuo şampiyonu genel olarak sıkıntılı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
there is a problem trouble with yasuo

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
probably it needs some logic to be added sir, it is not perfect script for yasuo

Üye
6 HİZMET YILI
yasuo sc için zor bir karakter dha basit adc tarzı karakterlere yönelebilirisn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...