LazySharp Released 10.4 (Dikkat)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar LazySharp github'da paylaşılmıştır 10.4 yamasına uygun bir şekilde FAKAT Sakın denmeyin asla ama asla indirmeyin ve açmaya çalışmayın Hile tamamen bios'a bulaşıp asla çıkmayan unoffline bir ratın üzerine kurulmuştur ne kadar inandırıcı gözüksede sadece virıs olayını aşmanız için bilginiz olması gerekiyor. İyiliğiniz için sadece bakabilirsiniz Teşekkürler, 10.4 Güncellemesi için mh'nin virusu atlatıp paylaşmasını beklemelisiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu hilenin temel yapımcısı update etmiş mi ?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bir github linki atabilirmisin merak ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LazySharp garena falan diyolardı noldu o iş?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
LazySharp garena falan diyolardı noldu o iş?
garenaya bu gece güncelleme gelicek onlar 10.4 ü yeni alıcaklar 1 hafta gecikmeli aldılar.Hİlenin asıl yapımcısıda garenaya yaptığı için daha 10.4 güncellemesini daha yapmadı eğer arkadaşın dediği gibi yaptıysa 1-2 güne güncellerler zaten

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
githubda ise açık kaynaklıdır, o halde virüs olacağını sanmıyorum, bu söylediklerinizin bı kaynağı varmı

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga ben de nasıl olcak öğrenmek için 50 mesaj atıyom
15 mesajdasın daha kardeşim birde yorumlarını dikkatli at saçma sapan yorumlar atma bende 50 olmak isterken yardım edebildiğime yardım etmeye çalıştım sonra bağımlılık yaptı insanlara yardım etmek 180 mesaj felan oldu.İnsanlara yardım et
Post automatically merged:

githubda ise açık kaynaklıdır, o halde virüs olacağını sanmıyorum, bu söylediklerinizin bı kaynağı varmı
ben github ta
10.4 update
10.4 script
garena script
lol script konularına baktım ama birşey bulamadım tek bulduğum 18 gün önce lazysharpın çalışmayan versiyonu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Linki istiyen arkadaşalr malesef atamam.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böyle konular açarak kullanıcıları boş yere paniğe sokmayın. Lazysharp'ın tek orijinal adresi var o da ui.memoryhackers.org Diğer sitelerden indirmeyin. Madem virüslü bi exe buldun paylaş bakalım gerçekten öyle bir şey var mı yok mu kontrol edelim. Şu an boş yere insanları paniğe sokuyorsun.

VIKINGS
Süper Üye
8 HİZMET YILI
aynen zepshry varsa paylaşsın yoksa gereksiz yere milleti paniklendirme

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böyle konular açarak kullanıcıları boş yere paniğe sokmayın. Lazysharp'ın tek orijinal adresi var o da ui.memoryhackers.org Diğer sitelerden indirmeyin. Madem virüslü bi exe buldun paylaş bakalım gerçekten öyle bir şey var mı yok mu kontrol edelim. Şu an boş yere insanları paniğe sokuyorsun.
Paylaşıcam zaten memoryhackers'da o dediğimiz virusu aşıp paylaşıyor bana tek gereken şey lol için cheat engine bypass :)

Ayrıca videolu anlatım yapacağım artık mh'den güncelleme beklemenize gerek kalmıcak kendiniz güncelleyebiliceksiniz.

Give me a belief in life
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Paylaşıcam zaten memoryhackers'da o dediğimiz virusu aşıp paylaşıyor bana tek gereken şey lol için cheat engine bypass :)

Ayrıca videolu anlatım yapacağım artık mh'den güncelleme beklemenize gerek kalmıcak kendiniz güncelleyebiliceksiniz.
scrips it's not good at all

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...