Praxy
Onaylı Üye
doğru şekilde indirdiğim halde çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz ??
hepsi kapalıydıTabi aşamalı bi şekilde anlatır mısın ne yaptığını ve anti virüs ve ya defender kapali olması lazım
şimdi farkettim yanlış yerde açmışımMinecraft genel açmışsın İlk Once Konu Taşınacak Fakat bir "temp" in içindekileri temizleyip "%temp%" içindekileri de temizleyip
Hileyi Baştan Yükleyin
+Virüs programını kapat
dediğin her şeyi yaptım ama hala thread stop hatası alıyorumMinecraft genel açmışsın İlk Once Konu Taşınacak Fakat bir "temp" in içindekileri temizleyip "%temp%" içindekileri de temizleyip
Hileyi Baştan Yükleyin
+Virüs programını kapat
sonradan fark etiim bir daha tekrarlamamDostum konuyu yanlış yerde açmışsın bir dahaki sefere tekrarlama.
İlk önce onaylı üye olman gerekiyor. MHUİ new beta'da hilenin yapılışını bulabilirsin.bu lazy sharpı indirmek için ne yapmam gerekiyor birisi tam olarak söyleyebilir mi
onaylı üye olmam için 50 mesaj mı atmam gerekiyor broİlk önce onaylı üye olman gerekiyor. MHUİ new beta'da hilenin yapılışını bulabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/bazi-hilelerdeki-rank-kisitlamasi.91181/bu konuyu incele.onaylı üye olmam için 50 mesaj mı atmam gerekiyor bro
teşekkür ederim dostum
hile yüklendi sayfayı kapatın yazısı çıkıyor ama yüklenmiyorkardeşim ben de çalışıyor problem tam olarak ne?