- Konuyu başlatan
Uzman Üye
kanka yazdığından birşey anlamıyorum kiEstou pensando em usá-lo, mas não sou um membro aprovado![]()
kanka yazdığından birşey anlamıyorum kiEstou pensando em usá-lo, mas não sou um membro aprovado![]()
Legal derken illagali yaşa kankaBen kullanıyorum program harika ötesi 3 4 el mainde attım ama bugün yeni hesap açtım orda kasıcam artık ban yerse de o yesin zaten 30 olur olmaz bi plat veya diaya kasar satarım böyle böyle para kazanmayı hedefliyorum.
yok mainde denemem bro aslaeğlence için smurf açıp kasılabilir 23 lvldeyim ban yemedim daha yan hesapta ana hesapta açmanı onermem arada bi ban wave geliyor banlanırsın
Sanırım evet bi karakter seçip o karakteri analiz edip combolarını falan space yapıyorsun yanlış hatırlamıyor isemKaraktere göremi bu script
ney ?meu amigo está usando por um longo tempo
ben kullanıyorum 3 aydır ban yemedimKullanan arkadaşlar sıkıntı yaşıyormu veya ban sebebi varmıdır
Püf noktalarını verirmisinben kullanıyorum 3 aydır ban yemedim
Bakalım kanka denemeye değergüzel hile ama tabiki ban riski var onu göze alman lazım
teşekkür ederim kardeşimbu hile daha iyi dostum ben başka scriptlerde kullandım ama pek güzel değil bulabileceğin en iyi script yani
Çok iyiymiş ozaman ben bir tane kullanıyorum çözemedim ya değişik özelikteSanırım evet bi karakter seçip o karakteri analiz edip combolarını falan space yapıyorsun yanlış hatırlamıyor isem
üstad 50 yorumum var onaylı üye nasıl olabilirmher hilede ban sebebi vardır ben daha yemedim gerçi
olmussun bi ben olamadımüstad 50 yorumum var onaylı üye nasıl olabilirm
vallaha 1 ay oldu kullanalı neredeyse ana hesaptada yandada kullanıyorm ban yok dodgeyi ksıtım sadeceSınırsız yedin dimi![]()