Onaylı Üye
Arkadaşlar target slectorda mesela otomatik olarak ayarladım. Orada 1'den 5'e kadar ayarlanabiliyor. Orada örneğin kalistanın 5 olması kalistaya öncelik vererek saldıracak mı demek ?
en sola çektiğinde fightta öncelik tanıdığı o olur 1e alırsanArkadaşlar target slectorda mesela otomatik olarak ayarladım. Orada 1'den 5'e kadar ayarlanabiliyor. Orada örneğin kalistanın 5 olması kalistaya öncelik vererek saldıracak mı demek ?
1 Numaraya Aldığın Target İlk Hedef Oluyor Dostum.Arkadaşlar target slectorda mesela otomatik olarak ayarladım. Orada 1'den 5'e kadar ayarlanabiliyor. Orada örneğin kalistanın 5 olması kalistaya öncelik vererek saldıracak mı demek ?
saldırma sırasıdır tüm rakipler bile gelse ilk 5 verdiğine sonra 4 3 2 1 e saldırırArkadaşlar target slectorda mesela otomatik olarak ayarladım. Orada 1'den 5'e kadar ayarlanabiliyor. Orada örneğin kalistanın 5 olması kalistaya öncelik vererek saldıracak mı demek ?
Bu mantıklı cünkü adc nin pozisyonu iyi alması gerekiyorBen onu en yakina vur yapiyom ADC oynarken