lazysharp sion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bi vieoda gormustum adam sion ulti ile anlik donus yapıyordu arkadas onu dıyor sanırım

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
evet lazysharptan dolayı zaten scriptte 2 tane exploit var 1 tanesi yasuo q3 cooldown cancelliyor diğeride sion boşluğa basılı tutarsan ve görüşte olursa her yerden dönüp adama gidiyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
o bir kez bana da olmuştu ama karşıda ki sion ultiye bastıktan sonra neti kopmuş o yüzden karakteri direk baseye doğru geri döndü. yani bunun hile ile akalalı oldugunu düşünmüyorum. zaten hilesiz yapılmayacak şeyleri hile ile de yapamazsn
Dostum hilesi mi bugu mu bilmiyorum ama var adam sağ sol yapıyordu bildiğin bişey var yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile dostum o bence riskli karşı taraftan direk rapor yersin kullanmanı tavsiye etmem şahsen

Üye
5 HİZMET YILI
bu durum bence ınternet kopması yuzunden yaşanılmış bır durum ama başkla etkenlerde olablir

Üye
5 HİZMET YILI
nunca testei sion, mas, acho q não é bom, pois os ADCS são os melhores!

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyundayken benim de başıma gelmişti ama tamamen tesadüfi bir durumdu ve bir daha hiç yapamadım :/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sion için hiç test etmedim, ancak burada forumda birisinin TOP'un çoğundan bahsettiğini gördüm, eğer deve bul

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
onu bende görmüştüm sion ulti basıp oyundan ayrılıyor ve direkt geri dönmüş oluyor hemde ultili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...