CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
ya bugün akşam ya yarınhile şuan güncelleniyor heralde ne zaman biterki bekliyorum 2 gündür
dünde öyle diyorlardıya bugün akşam ya yarın
aynen 3 gün oldudünde öyle diyorlardı
memory ui sürekli açık her oyun bitiminde yükleye tıklaman yeterli adamlar tavuğun g... kesmiş deriyi de bi zahmet ayıkla şahsen yapımıcı olsam enerjimi buna harcamam çünkü sorun bile sayılmazLazySharp kullanıyorum ve cidden çok iyi bir iş çıkmış. Tek sevmediğim özelliği her maç sonrası hileyi yeniden açmamız olabilir. bununla alakalı bir çalışma olursa iyi olur her maç bitiminden sonra hileyi yeniden açmak zor oluyo hatta bazen unutuyorum bile. İyi Forumlar
biliyorum mantıklı küçük bir iş ama 4gb ramli bir bilgisayar için işkence gibi birşeyMantıklı ama bence bu kadarı bile yeterlihile yapıyolar bu kısmınıda sen yap bari
2 gündür lol oynamıyorum öyle alışmışımaynen 3 gün oldu
pc kötü ve hile kullandığımı belli etmek istemediğim arkadaşlarım var her maç sonu tuvalete gidiyorum diyorumMantıkı ama hocam,sonuçta 5 saniyelik iş
valla alıyorum bc 1 kişi çekemiyorum bende öyle bir kolsuzmuşum2 gündür lol oynamıyorum öyle alışmışım
sorun olarak yazmadım zaten sadece bir öneri yanimemory ui sürekli açık her oyun bitiminde yükleye tıklaman yeterli adamlar tavuğun g... kesmiş deriyi de bi zahmet ayıkla şahsen yapımıcı olsam enerjimi buna harcamam çünkü sorun bile sayılmaz
biliyorum mantıklı küçük bir iş ama 4gb ramli bir bilgisayar için işkence gibi birşeyküçük minik bir değişiklik iyi olurdu
dostum adam soru sormamış sen okudun mu yorumu ?bilen varsa yardımcı olsun
pğwiLFRQAPĞFLAWPĞ ben en fazla dia 2 ye çıktım kendi emeğimle sonra tr de cancer oyunculardan bunaldım bu hileyle artık zevkine lig kasacamvalla alıyorum bc 1 kişi çekemiyorum bende öyle bir kolsuzmuşum
şöyle diyim chrome açık iken lolde 20-30 fps düşüşü yaşıyorum bu yüzdende chromeu ve hile yüklendikten sonra cmd yi kapatmam gerekiyor4 GB ramli i-5 işlemci bir bilgisayar için işkence değil adeta ölüm hak veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?