LazySharp ve LoL güncellemesi hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, herkes boş boş konular açıyor "neden çalışmıyor, ne zaman güncellenir" vs. şeklinde.
Bakın bu tarz scriptler oyuna güncelleme geldikten sonra bir süre güncel olmadıkları için çalışmazlar, zaten sürümü de yazıyor orada
10.9'da çalışıyor diye değil mi?

Biz
10.10'dayız, biraz mantık yürütün lütfen :brainfree:
Yani çalışıyor yazması şu anki sürümü değilde orada belirtilen sürümü/yamayı gösteriyor.
Scriptin güncelleme süresi de değişkenlik gösterebilir ama 2 günü geçmez büyük ihtimalle, kimse size kesin bir şey söyleyemez.
Yapmanız gereken buraya konu açmak değilde ara ara UI'ye ya da LazySharp'ın konusuna girerek kontrol etmek olmalı güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye.

Sevgilerle :kappajail:

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Teşekkürler dostum, ben de konulara girip en kısa zamanda güncellenir merak etmeyin vs. yazıyordum ama tabi kim görür kim görmez :)

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
güzel bilgilendirme eline sağlık keşke herkes senin gibi anlayışlı olsa

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Teşekkürler dostum, ben de konulara girip en kısa zamanda güncellenir merak etmeyin vs. yazıyordum ama tabi kim görür kim görmez :)

Rica ederim :) çok fazla boş konu var gerçekten, çok kirli gözüküyor forum. Umarım bunu görür ve konu açmazlar daha fazla bu konu hakkında.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Zaten forumda bi süre yorum kasmak için mesaj atanlar doluyor, onların kalabalığını çekiyoruz, üstüne bir de sürekli aynı şeyi soranlar :D Dur bakalım bir çözüm gelir belki buna da

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, herkes boş boş konular açıyor "neden çalışmıyor, ne zaman güncellenir" vs. şeklinde.
Bakın bu tarz scriptler oyuna güncelleme geldikten sonra bir süre güncel olmadıkları için çalışmazlar, zaten sürümü de yazıyor orada
10.9'da çalışıyor diye değil mi?

Biz
10.10'dayız, biraz mantık yürütün lütfen :brainfree:
Yani çalışıyor yazması şu anki sürümü değilde orada belirtilen sürümü/yamayı gösteriyor.
Scriptin güncelleme süresi de değişkenlik gösterebilir ama 2 günü geçmez büyük ihtimalle, kimse size kesin bir şey söyleyemez.
Yapmanız gereken buraya konu açmak değilde ara ara UI'ye ya da LazySharp'ın konusuna girerek kontrol etmek olmalı güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye.

Sevgilerle :kappajail:
Haklı adamlar robot mu ya

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
tam benim aklımdan geçiyordu eywlh çok iyi oldu gerçekten

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynen kardeşim sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teşekkürler dostum insanlar en azından bunu görüp belki boş konu açmazlar anlatmaktan yorulduk

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Konu açman bile fayde etmiyor dostum bende açtım ama yine devam eder

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
böyle şeyleri anlamayan insanlara biraz sinir oluyorum aslında en iyisi yapmışsın bu tarz basit bir açıklama ile :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
3 gundur yetkimi bekledim yetki aldim guncelleme geldi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...