LazySharp Yasuo 0cd Q3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya bu yasuoda 0 cd Q3'ü nasıl kapatıyoruz.E q attıktan sonra direk elinden q çıkarıyor.Ayarlardan bulamadım.Lütfen sadece bilen yazsın.Mesaj kasmak için yazanları bildircem.

Konuyu genel tartışma bölümüne açtım hile yazan bölüm çıkmadı.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ya bu yasuoda 0 cd Q3'ü nasıl kapatıyoruz.E q attıktan sonra direk elinden q çıkarıyor.Ayarlardan bulamadım.Lütfen sadece bilen yazsın.Mesaj kasmak için yazanları bildircem.

Konuyu genel tartışma bölümüne açtım hile yazan bölüm çıkmadı.
anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktır
Yasuo Q3'ü atarken yani rüzgar olan Q sunu atarken bazen 0 bekleme süresiyle atıyor.Bu yasuo hilelerinin nerdeyse hepsinde vardır ama ayarladan kapatılabiliyor olması lazım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Exploitation Ayarın Adı Bu Uzun Zamandır Kullanmıyorum Arayıp Kapat.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en altta yasuo magic varya kanka oraya gir ordaki sekmelerin 2.veya 3. sünde q3 bilmemne e falan yazıyor onu kapatıcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
en altta yasuo magic varya kanka oraya gir ordaki sekmelerin 2.veya 3. sünde q3 bilmemne e falan yazıyor onu kapatıcaksın
Combo Q hariç ON yazan herşeyi kapattım hala düzelmedi.Bütün sekmelere baktım bulamadım Exploitation yazan bişey

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
trde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor :D. Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
trde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor :D. Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d
O şekilde oynamak istemiyorum ya kapatamadım hala sinirlerim bozuldu

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kaç gün zevki cıkıyor sorması ayıp

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
babacan 0 cd yazmışsında öyle birşey mümkün değil en iyi addon lardan lua lardan bir tanesi o yasuo script'i delay'ı yükselt bronz eloda çakamazlar mevzuyu ama bence gerek yok zaten ban yiyecek :D çatır çatır oyna geç
Post automatically merged:

2 gündür atmıyo belli değil şuanda ban süresi.Ayarlardan herşeyi kapattım.Çar düz bile vurmuyo expolit q atıyo mk :D:D delircem duvarları yumrukluyom :D:D:D:D
injectlemen bile banlatıyor bu arada kanka hiç yorma kendini sende çatır çutur oyna + 10 gün oldu ban süresi 10 un ne kadar üstüne çıkar bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...