LazySharp Yasuo 0cd Q3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya bu yasuoda 0 cd Q3'ü nasıl kapatıyoruz.E q attıktan sonra direk elinden q çıkarıyor.Ayarlardan bulamadım.Lütfen sadece bilen yazsın.Mesaj kasmak için yazanları bildircem.

Konuyu genel tartışma bölümüne açtım hile yazan bölüm çıkmadı.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktır
Yasuo Q3'ü atarken yani rüzgar olan Q sunu atarken bazen 0 bekleme süresiyle atıyor.Bu yasuo hilelerinin nerdeyse hepsinde vardır ama ayarladan kapatılabiliyor olması lazım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Exploitation Ayarın Adı Bu Uzun Zamandır Kullanmıyorum Arayıp Kapat.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en altta yasuo magic varya kanka oraya gir ordaki sekmelerin 2.veya 3. sünde q3 bilmemne e falan yazıyor onu kapatıcaksın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
en altta yasuo magic varya kanka oraya gir ordaki sekmelerin 2.veya 3. sünde q3 bilmemne e falan yazıyor onu kapatıcaksın
Combo Q hariç ON yazan herşeyi kapattım hala düzelmedi.Bütün sekmelere baktım bulamadım Exploitation yazan bişey

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
trde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor . Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
trde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor . Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d
O şekilde oynamak istemiyorum ya kapatamadım hala sinirlerim bozuldu

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kaç gün zevki cıkıyor sorması ayıp

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
babacan 0 cd yazmışsında öyle birşey mümkün değil en iyi addon lardan lua lardan bir tanesi o yasuo script'i delay'ı yükselt bronz eloda çakamazlar mevzuyu ama bence gerek yok zaten ban yiyecek çatır çatır oyna geç
Post automatically merged:

2 gündür atmıyo belli değil şuanda ban süresi.Ayarlardan herşeyi kapattım.Çar düz bile vurmuyo expolit q atıyo mk delircem duvarları yumrukluyom
injectlemen bile banlatıyor bu arada kanka hiç yorma kendini sende çatır çutur oyna + 10 gün oldu ban süresi 10 un ne kadar üstüne çıkar bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...