anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktırYa bu yasuoda 0 cd Q3'ü nasıl kapatıyoruz.E q attıktan sonra direk elinden q çıkarıyor.Ayarlardan bulamadım.Lütfen sadece bilen yazsın.Mesaj kasmak için yazanları bildircem.
Konuyu genel tartışma bölümüne açtım hile yazan bölüm çıkmadı.
Yasuo Q3'ü atarken yani rüzgar olan Q sunu atarken bazen 0 bekleme süresiyle atıyor.Bu yasuo hilelerinin nerdeyse hepsinde vardır ama ayarladan kapatılabiliyor olması lazım.anlamadım sorununu dostum daha açıklayıcı yazarsan forumdakiler de yardımcı olacaktır
@Ayyyyy31 işe yararsa bu söylermisin bende de aynı sorun var çünkiExploitation Ayarın Adı Bu Uzun Zamandır Kullanmıyorum Arayıp Kapat.
Combo Q hariç ON yazan herşeyi kapattım hala düzelmedi.Bütün sekmelere baktım bulamadım Exploitation yazan bişeyen altta yasuo magic varya kanka oraya gir ordaki sekmelerin 2.veya 3. sünde q3 bilmemne e falan yazıyor onu kapatıcaksın
O şekilde oynamak istemiyorum ya kapatamadım hala sinirlerim bozuldutrde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor. Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d
sc %100 ban atmıyormu zatentrde plat eloya kadar kullanabilirsin millet anlamıyor. Euw'de silver elo çok rahat anlıyor hile oldğunu. Ana hesabın değilse açık kalsın boşver :d
2 gündür atmıyo belli değil şuanda ban süresi.Ayarlardan herşeyi kapattım.Çar düz bile vurmuyo expolit q atıyo mksc %100 ban atmıyormu zaten
injectlemen bile banlatıyor bu arada kanka hiç yorma kendini sende çatır çutur oyna + 10 gün oldu ban süresi 10 un ne kadar üstüne çıkar bilmiyorum2 gündür atmıyo belli değil şuanda ban süresi.Ayarlardan herşeyi kapattım.Çar düz bile vurmuyo expolit q atıyo mkdelircem duvarları yumrukluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?