Lazysharp Zoe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostlar zoe yi ve katarinayı sc de deneyen varmı, sadece bu 2 karakter üzerinden konuşalım. bu iki karakter komboları iyi yapabiliyorlamı tecrübelerinizi bekliyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Urfta katarina sc ile oynadım gayet iyi şekilde çalışıyor ayarlarıyla hiç oynamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
zoe bence gayet iyi çalışıyor ama duvardan e denemiyordu galiba

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Zoe denemedim. Kata için şunu söyleyebilirim. Kombosu gerçekten iyi ama o kadar seri yapıyorki hileyim ben diye bağırıyorsun oyunda. Oyunda kata almaya korkuyorum :)

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zoe denemedim. Kata için şunu söyleyebilirim. Kombosu gerçekten iyi ama o kadar seri yapıyorki hileyim ben diye bağırıyorsun oyunda. Oyunda kata almaya korkuyorum :)
aynı şeyi bende yasuo ve xearth için yaşadım birde katarınayı denicem zefklidir umarım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Katarina da humanizer ayarı önemli tüm skilleri saliseler içinde boşaltıyor ama çok op oluyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Zoe de dahil neredeyse tüm şampiyonları kullandım
Zoe combo yapamıyor baloncuğu q attıktan sonra atıyor yani Q R Q E yapıyor bu da e sayesinde oluşan hasarın oluşmamasına neden oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zoe bana göre hiç iyi çalışmıyor nedense arada bir r+q kombosunu yapıyor ve duvarların arkasından e atmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zoe q sunu uzatmıyor maalesef adamı stunladıktan sonra hemen q atıyor üstüne

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ikisinide oynadım ikiside pek iyi değil bence katarina çok gereksiz yerlerde ulti açıyor ve q atsa öldüreceği adama q atmıyor zoeye gelirsek q + r kombosunu düzgün yapamıyor ve q ile minyon almıyor düz vuruşla alıyor zoe earlydede latedede düz vuruşla minyon alması temizlemesi zor bir hero

KATARİNA
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba ben direk sana gerçekleri sööyliyim katarina sadece urfta iyi normal maçta hiç iyi değil zoe yi denemedim bilmiorum biri yazmış kata kullanınca ben hişleyim diye bağırıyorsun bir videosunu atsın bizde izliyelim bakalım neyi farklı yapıyormuş .

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Katarina cok kötü urf ta scriptle knk

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de hileyi denemek istiyorum onun için kasıyorum en iyi karakter olarak ne kullanılır söylerseniz iyi olabilir :) şimdiden teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
zoe biraz bozuk hemde zor ama ryze cassiopeia twitch öneririm baya iyi lee sin threshte süper oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...