Çözüldü lazysharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaslar lol lazysharp hilesini yükledim fakat space tusuna basmadan herife saldırmıyo lane pushlamasını istiyorum son vurus atıyo hangi tusa basarsam basayım zhonya alıyorum ölüyorum hala basmıyo flashım var ama atmıyo kacmak icin bunları nasıl ayarlayabilirm

Çözüm
olay spaceye basılı tutmak değil olay sen mausun neredeyse oraya dogru kite attırıp vurdurman yanı sen mauseyı adamlara dogru tutarsan kitelerken oraya doğru kıteler ve ne kadar scrpit kullansanda 1 skill mutlaka yersin cunku aynı anda 5 skıll gelınce dodgeleyecek hıc bır yer kalmıyor.
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
onlar çok ince ayrıntılar sen istiyorsun ki armut piş ağzıma düş oyun içinde K basarsan dodge açmış olursun altında evade on yazar diğer ince ayrıntılar için shift basıp öğrenmen gerek
tamam k basılı oynadıgımda bile skill yiyorum hemde hepsini neyse sanırım silicem hile benlik değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sen istiyorsun ki armut piş ağzıma düş oyun içinde K basarsan dodge açmış olursun altında evade on yazar diğer ince yemediğin sürece hiç bir şekilde banlanmazsın fix yemediyse hile sana

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
olay spaceye basılı tutmak değil olay sen mausun neredeyse oraya dogru kite attırıp vurdurman yanı sen mauseyı adamlara dogru tutarsan kitelerken oraya doğru kıteler ve ne kadar scrpit kullansanda 1 skill mutlaka yersin cunku aynı anda 5 skıll gelınce dodgeleyecek hıc bır yer kalmıyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar scriptten ban yeme ne kadar sıvadığın+ne kadar göze battığınla alakalı rapor yoksa ban yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...