31 Ağu 2020 #1 Talamasca T Gone Uzman Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 5 Yaş 32 7 HİZMET YILI bu hata nedir bilen var mı oyunun 16 . dakikasında kendiliginden düzeldi inject olmuyor bu hatayı veriyor uzun süre Ekli dosyalar HTAA.png 9.3 KB · Görüntüleme: 32
bu hata nedir bilen var mı oyunun 16 . dakikasında kendiliginden düzeldi inject olmuyor bu hatayı veriyor uzun süre
31 Ağu 2020 #2 kadirsar Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 240 Çözümler 5 Tepki puanı 14 Ödüller 6 Yaş 36 6 HİZMET YILI güvenlik duvarını ve virüs programını kapa Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
31 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 Talamasca T Gone Uzman Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 5 Yaş 32 7 HİZMET YILI kadirsar' Alıntı: güvenlik duvarını ve virüs programını kapa Genişletmek için tıklayın ... kardeşim bu problem bundan kaynaklı degil sanmıyorum smdi acılmaya başladı güvenlik duvarını ellememiştim bile alakası olmadıgı buradan belli Oyla 0 Olumsuz oyla
kadirsar' Alıntı: güvenlik duvarını ve virüs programını kapa Genişletmek için tıklayın ... kardeşim bu problem bundan kaynaklı degil sanmıyorum smdi acılmaya başladı güvenlik duvarını ellememiştim bile alakası olmadıgı buradan belli
31 Ağu 2020 #4 kadirsar Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 240 Çözümler 5 Tepki puanı 14 Ödüller 6 Yaş 36 6 HİZMET YILI Talamasca' Alıntı: kardeşim bu problem bundan kaynaklı degil sanmıyorum smdi acılmaya başladı güvenlik duvarını ellememiştim bile alakası olmadıgı buradan belli Genişletmek için tıklayın ... bende de olmustu kardeşim virüs programını aktif etmişti kapatınca düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla
Talamasca' Alıntı: kardeşim bu problem bundan kaynaklı degil sanmıyorum smdi acılmaya başladı güvenlik duvarını ellememiştim bile alakası olmadıgı buradan belli Genişletmek için tıklayın ... bende de olmustu kardeşim virüs programını aktif etmişti kapatınca düzeldi
31 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 Talamasca T Gone Uzman Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 5 Yaş 32 7 HİZMET YILI kadirsar' Alıntı: bende de olmustu kardeşim virüs programını aktif etmişti kapatınca düzeldi Genişletmek için tıklayın ... bu zamana kadar hep kullandım tek seferde inject oluyordu son zamanlarda bu hatayı vermeye başladı ama bilgin olsun Oyla 0 Olumsuz oyla
kadirsar' Alıntı: bende de olmustu kardeşim virüs programını aktif etmişti kapatınca düzeldi Genişletmek için tıklayın ... bu zamana kadar hep kullandım tek seferde inject oluyordu son zamanlarda bu hatayı vermeye başladı ama bilgin olsun
2 Eyl 2020 #6 joaobravo3344 J Üye Katılım 14 Ağu 2020 Mesajlar 34 Çözümler 6 Tepki puanı 0 Yaş 34 5 HİZMET YILI Güncellemede 1-2 gün döndüğünüzde düzeltmeniz gerekir Oyla 0 Olumsuz oyla