Çözüldü Loader İnject İmage Error Code 0xC0000022 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Failed To İnject İmage Error Code 0xC0000022 Bu hatanın çözümünü bilen var mı acaba

Çözüm
Merhaba
Bu hatanın nedeni bilgisayarınızdaki bir program veya uygulamanın hileyi engellemesidir.

Adım 1: İnternet Modeminizi kapatınız 1dk bekledikten sonra bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmeyenleri atlayınız %temp% == temp == prefetch modemi tekrar açınız
Adım 2: DNS adresinizi Cloud Flare DNS adresi olarak değiştirin. 1-1-1 -1 ---- 1-0-0-1 .
Adım 3: Anti virüs - Windows Defender - Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklentilerini ve uygulamalarını kapatınız.
Adım 4: Smart Screen kapatınız.
Adım 5: Güvenli internet filtresi kullanıyorsanız kapatınız.​
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Merhaba
Bu hatanın nedeni bilgisayarınızdaki bir program veya uygulamanın hileyi engellemesidir.

Adım 1: İnternet Modeminizi kapatınız 1dk bekledikten sonra bu klasörlerin içindekileri siliniz, silinmeyenleri atlayınız %temp% == temp == prefetch modemi tekrar açınız
Adım 2: DNS adresinizi Cloud Flare DNS adresi olarak değiştirin. 1-1-1 -1 ---- 1-0-0-1 .
Adım 3: Anti virüs - Windows Defender - Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklentilerini ve uygulamalarını kapatınız.
Adım 4: Smart Screen kapatınız.
Adım 5: Güvenli internet filtresi kullanıyorsanız kapatınız.​

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...