Lazysharpda Dokael hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konoha
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Resimlerle bahsettiğim yöntemde veri yürütme engellemesi için eklemeye yapacağınız kısımda ekle tuşuna bastıktan sonra karşınıza otomatik olarak system32 dosyası içerisindekiler gözükecektir. Fakat XFProject dosyası nerede ise siz de yukarıdaki sekmelerden orayı seçerek XFProject'i ekleyebilirsiniz.
eklemeye çalıştım fakat bu program veri yürütme koruması (DEP) etkin olarak çalıştırılmalıdır. bu program için DEP'i kapatamazsınız hatası aldım

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bir de CMD üzerinden deneyelim o zaman.

1- Arama Başlat menüsünde cmd yaz, üzerine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır.
2- Komut istemi açıkken, şimdi aşağıdaki komut satırını girerek DEP 'yi etkinleştirebilirsin.

bcdedit. exe/set NX AlwaysOn

konoha
Uzman Üye
6 HİZMET YILI

1- Arama Başlat menüsünde cmd yaz, üzerine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır.
2- Komut istemi açıkken, şimdi aşağıdaki komut satırını girerek DEP 'yi etkinleştirebilirsin.

hemen deniyorum
Post automatically merged:

yeniden aynı hatayı aldım ): :(

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Dostum önerebileceğim tüm seçenekleri sundum. Şahsen önerebileceğim en son şey sistemini 64 bit yapman yönünde olacaktır. Bunu da temiz bir format ile yapman şart. Bu tür hileler genelde 64 bit sistemlerde daha stabil olarak çalışmakta. Fakat gündüz çözümünü bilen birileri çıkabilir beklemede kal. İyi geceler diliyorum.

konoha
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dostum önerebileceğim tüm seçenekleri sundum. Şahsen önerebileceğim en son şey sistemini 64 bit yapman yönünde olacaktır. Bunu da temiz bir format ile yapman şart. Bu tür hileler genelde 64 bit sistemlerde daha stabil olarak çalışmakta. Fakat gündüz çözümünü bilen birileri çıkabilir beklemede kal. İyi geceler diliyorum.
benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...