Onaylı Üye
ezreal olabilir ama diğerleri artık mimlenmiş karakterler bi tık belli ediyorMordekaiser denedim iyi degil bence.Ezrael deneyebilirsin,Casseopia,Xerath,Katarina bunlar op karakterler dene bence)
ezreal olabilir ama diğerleri artık mimlenmiş karakterler bi tık belli ediyorMordekaiser denedim iyi degil bence.Ezrael deneyebilirsin,Casseopia,Xerath,Katarina bunlar op karakterler dene bence)
Ben baktım onaylı üye için +49 msj ve 1 gün üye olman lazımbilmiyorum bi konu paylaşmışlar rankları gösteriyo 2 gün yazıyo
bende 2 gün diye okumuştum öyle hatırlıyorumbilmiyorum bi konu paylaşmışlar rankları gösteriyo 2 gün yazıyo
o zaman bir sıkıntı varBen baktım onaylı üye için +49 msj ve 1 gün üye olman lazım
dur bidaha bakıyımo zaman bir sıkıntı var![]()
![]()
alıntı yaparken sende mi bi sıkıntı var yoksa bende mi direk yazılar kopyalanmış halde geliyo[QUOTE = "dfasdgfasdf, yayın: 1899235, üye: 2089692"]
dur bidaha bakıyım
[/ALINTI]
Onayli uye olmak istiyorsan 50 msj i gecmen gerekmektedir ama spam yapmadan.Bunlarin hepsi Memoryhackers yetkilileri tarafindan bakilacak ondan sonra karar verilecek eger spam yapmissan o spamlari mesaj olarak saymazlar.
geçtim de knk olmadı işte 2 gün diyo[QUOTE = "dfasdgfasdf, yayın: 1899235, üye: 2089692"]
dur bidaha bakıyım
[/ALINTI]
Onayli uye olmak istiyorsan 50 msj i gecmen gerekmektedir ama spam yapmadan.Bunlarin hepsi Memoryhackers yetkilileri tarafindan bakilacak ondan sonra karar verilecek eger spam yapmissan o spamlari mesaj olarak saymazlar.
Evet stack kasıyor en sevdiğim özelliği e skilini %98 tutturuyor olması kesinlikle dene.İlk defa duzgun bir cevap geldi. Dostum farmlamayı falan nasıl yapıyor Q lar ile alıp stack kasıyor mu ?
Lazysharpta cogu heroda R kullaniminda sorun oldugunu gordum. Space bastiginda kombolarken oto olarak guzel ve dogru zamanda r acabiliyormu yoksa manuelmi aciyorsun r yi ? Ireliada.Evet stack kasıyor en sevdiğim özelliği e skilini %98 tutturuyor olması kesinlikle dene.
1 gun sonra yiyorsun ban son yamadan sonra haberin olsun. Umarim main hesaplarinda acmamissindir kardesimhilelerin hepsini açmsal zor yeriz ya ban
yok main hesapta açmadım ya ama uyardığın için saol1 gun sonra yiyorsun ban son yamadan sonra haberin olsun. Umarim main hesaplarinda acmamissindir kardesim