Çözüldü LazySharp'ı kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben autohotflixi oyun arkaplanda açıkken yapıyorum lol'ün game dosyasını seçip (oyun kapalıyken yapınca oyun yükleme yapıyor anlamadım) sonrasında memoryui yi açıp sitesinden lol scirptini indir diyorum indi yazıyor sonrasında practice moda girip denerken bu hataları veeriyor
Ekran Alıntısı 2.PNG

Ekran Alıntısı 1.PNG
burasında bu hile ücretsizdir gibi bir metin var oyun kapanınca alttaki hatayı verip burası baya bir yazıyla doluyor
Ekran Alıntısı.PNG

Anlamadım neden olduğunu visual programlarının hepsini indirdim sonrasında tekrar indirerek test te yaptım ama yaptığım halde olmadı yardım edin lütfeen :cryangry: :cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayaranız windows kaç ? Valorant yüklümü ?
Evet valorant yüklü van guard falan da var windows 7'iydi sonra win10 'a yükseltmiştim güncelleme gelmişti sonrasında bilgisayarcıda sürümü win8 e sabitlettirdim şuan pc win8 olarak gözüküyor ürün anahtarıda dahil olmak üzere.
Post automatically merged:

Bilgisayaranız windows kaç ? Valorant yüklümü ?
Valorantı ve van guardı siliyorum

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet valorant yüklü van guard falan da var windows 7'iydi sonra win10 'a yükseltmiştim güncelleme gelmişti sonrasında bilgisayarcıda sürümü win8 e sabitlettirdim şuan pc win8 olarak gözüküyor ürün anahtarıda dahil olmak üzere.
Post automatically merged:

Valorantı ve van guardı siliyorum
Vanguard birçok hileyi engelliyor ve win8 olduğundanda hile çalışmıyabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Diğer oyunlarda üstte verdiğim hataları almıyorum anlamadım teker teker tüm hilesi olan oyunları denedim ama hiçbirinde dokael çalışmayı durdurmadı :cryangry:

Birisi bana kendi BogaRipper dosyasını atarsa sanırım çözülebilir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...