Onaylı Üye
Arkadaşlar daha önce jungle'da Kayn'da denemiştim kolaydı. Şimdi lig kasabilmem kendinizin de denediği rahat scripti tam verimde kullanabileceğim karakterleri söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
)
Önerilerin için çoook teşekkür ederim kankam hemen deneyeceğim <3.Tam verim istiyorsan Syndra aşırı belli oluyor hile olduğu o kadar iyi yani ve karşıda Yasuo yoksa %99 taşırsın maçı syndra dışında İrelia 0 farm kaçırma komboları çok iyi yapıyor ve çok hızlı bir de Lucian ama rank kasıcaksan mid ve top oynamalısın
luluyu mu topta veya midde oynayayım kankalulu dene top veya mid guidelerine bak scripti gayet güzel yazılmış
50 mesaj atıp onaylı üye olman gerekiyor brobu hileyi nasıl indirip kullanabilirim yetkim yetmiyor benim
Bu arada Lb denedim oynanmaz, kötü diyemem ama script varken Lb oynamak anlamsız bi takımı taşımak için yetersiz kısacası mavi özünü harcama o heroya.Önerilerin için çoook teşekkür ederim kankam hemen deneyeceğim <3.
Spam yasak maalesef ve ayrıca her bir mesajını bir dakikada atabiliyorsun. Forumda gezerek işine yarayacak veya fikir verebileceğin konular bulabilirsin. Ayrıca forumda uzun bir süre online olup konulara dahil olursan daha iyi hileleri indirme şansın olur brocum.ozaman mesaj kasmaya başlayayım boş yorum atmak serbesti eski konulara ?
luluyu mu topta veya midde oynayayım kanka
Rica ederim ne demekilk defa böyle birşeyle karşılaştım yeni bir sistem gibi ama iyi oldu aslında kendimden örnek verecek olursam hileyi açıp geçiyordum hiç forumda takılmıyordum artık takılmaya başlayacağımteşekkür ederim bu arada bilgilendirmen için
draven hiç güzel olmuyo denedimcok zor skilden kacım derken baltaları kacırıyodraven mainim aslında o q ları atıp tutabiliorsa hile draven der geçerim
50 mesaj atman yeterlibu hileyi nasıl indirip kullanabilirim yetkim yetmiyor benim