LazyValo Legit, Semi-rage ve Rage ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Günaydın dostlar, dün akşam LazyValo'nun çıkması ile daha önceden kullandığım bir hile olduğunu fark ettim ve bunun için size önceden çektiğim ayar videosunu paylaşacağım. (Eğer yasaksa moderatörler video linki silebilir yasak olup olmadığını bilmiyorum)

Videoyu ayarların nasıl olduğunu göstermek için koydum + her ayar sonrası oynanışıyla ilgili birer kesitler var. Videoyla uğraşmak istemeyenler olacağı için aşağıya her ayarın görüntülerini ve notlarımı koyuyorum.

Legit ayarlar

1616567111242.png

Not: Daha önce bu ayarlarla 2 hesabı immortal eloya yükselttim, plattan sonra hile demiyorlar zaten tabi sizin de legit oynamanız lazım. (Aim tuşu mouse1 olarak ayarlı, daha legit olması için sadece adama siz ateş ederken çalışıyor)

Legit ayarı direk kopyalayabilirsiniz:

AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQEAAAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAAAYCUGQwAAAAABAAAAKVwvQAABAAA=

Semi-rage ayarlar

1616567328976.png

Not: Böyle oynamanızı önermem fakat eğer rakibe ağır bozgun uğratıp ban riskini bir nebze azaltmak istiyorsanız kullanabilirsiniz (Daha önce bunu kullandığım hesap ban yemedi fakat rapora göre yiyebilir). (Otomatik ateş mevcut, sadece adamı görmesi yeterli)

Semi-rage ayarı direk kopyalayabilirsiniz:

AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQAAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAA9P06QwAAAAABAAAA46WrPwABAAA=

Rage ayarlar

1616567504027.png

Not:
İsminden de anlaşılacağı gibi çok belli eder ve ban olasılığı kesin denecek kadar fazladır. Böyle oynadığım hesap 2 günden kısa bir sürede ban yedi. (Zaten rage ayarlar :D )

Rage ayarları direk kopyalayabilirsiniz:

AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQEAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAA1UjNQwAAAAABAAAAAACAPwABAAA=

@xDarvaged adlı arkadaşın legit ayarı(Benim ayarımdan daha legit olduğunu söyledi, denemeye fırsatım olmadı fakat sözüne güvenirim ban yedirmeyeceğine inanıyorum :D )

AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQAAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAAmpkiQgAAAAABAAAA46WrPwABAAA=

Diyeceklerim buraya kadardı eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

İyi kullanımlar dilerim.

(Sorularınızı elimden geldiğince yanıtlayacağım ^^)

Ayar kopyalamalarını attığı için @xDarvaged e çok teşekkürlerrr :panlove:

Son düzenleme:
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
hiledeki settings kısmından ayarlarınızı kopyalayıp birbirinizle paylaşabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiledeki settings kısmından ayarlarınızı kopyalayıp birbirinizle paylaşabilirsiniz.
videoyu çok önceden çekmiştim, ayarlar maalesef elimde olmadığından böyle bir yönteme başvurdum. eğer bir arkadaş kopyalayıp atarsa konuya ekleyebilirim.

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
legit'in settings kodunu atsana kanka esp de alirim hem ayarlı
Post automatically merged:

AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQEAAAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAAAYCUGQwAAAAABAAAAKVwvQAABAAA=
videoyu çok önceden çekmiştim, ayarlar maalesef elimde olmadığından böyle bir yönteme başvurdum. eğer bir arkadaş kopyalayıp atarsa konuya ekleyebilirim.
al legit bu kanks

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
legit'in settings kodunu atsana kanka esp de alirim hem ayarlı
Post automatically merged:

al legit bu kanks
teşekkürlerr diğerlerini de atarsan ekleyeceğim :panlove:

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQAAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAA9P06QwAAAAABAAAA46WrPwABAAA= semi rage

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İşte cesaret,işte feraset,işte fazilet,işte fedakarlık,işte mertlik,İŞTE ADAM GİBİ ADAMLIK

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQEAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAA1UjNQwAAAAABAAAAAACAPwABAAA= all full rage

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Güzel bilgilendirme olmuş elinize sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sürüm formatmı atıyor bilgisayara acaba

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için sağol aga formatlayıp deneyeceğim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzel video olmuş böyle video arıyordum iyi denk geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...