Onaylı Üye
saol reis
Güzel bilgilendirme olmuş elinize sağlık.
Güzel video olmuş böyle video arıyordum iyi denk geldi
bende bu ayarları arıyodum eyw sağolasın
saol reis
Hepinize görüşleriniz için çok teşekkür ederimmsen adamsın arşıve alıyorum sürümden sonra indiricem
konu içinde belirttiğim gibi ben daha önceden kullanıyordum hileyi, zaten video tarihinde de görebilirsin. lazyvalo'yu deneme fırsatım maalesef olmadı o yüzden konu hakkında bir şey diyemeyeceğimsen bu hileyi satın mı aldın yoksa buda mı free lazyvalo sıkıntılı da
kullandığın hile ücretli mikonu içinde belirttiğim gibi ben daha önceden kullanıyordum hileyi, zaten video tarihinde de görebilirsin. lazyvalo'yu deneme fırsatım maalesef olmadı o yüzden konu hakkında bir şey diyemeyeceğim
videodaki hile ile lazyvalo tamamen aynı. sadece ben lazyvalo çıkmadan önce kullandım diye düşünebilirsinkullandığın hile ücretli mi
kanka valorant oynayamıyorum şartlar gereği girebilsem yaparım da işte.. ekleyeceğim ayarını teşekkür ederim@Remiak legit ayar'a bi tık daha ayar çekilmeli çok belli oluyor. sana zahmet yapabiliyorsan yapman iyi olur. ben tam anlamıyorum neye ne yapacagımdan o yüzden bilmedigim için yapmadım ama legit ayar için bi tık daha ayar çekilmeli bu çok seri kitleniyor
Post automatically merged:
legit için fov'u birazcık crosshair doğru indirirsek güzel olucaktır
yaptıgım : bi tık daha iyi legit ayarı : AgAAAAAAAAAkAAAAAQAAAAAAIEEBAQABAACAP6rxEj+q8RI/AAAAAAAAgD+LbAc/AAAAAAAAgD8BAAAAAACAPwAAAAAAAAAAAACAPwAAAAAAAAAAd76fPQAAgD8BAAAAAACAP6RwPT+kcD0/AACAPwEAAAAAAAAAAACAPzVeWj8AAAAAAACAPwAAAABI4fo+AACgQAABAQC8AAAAAQAAAAEAAAABAAAAAAAAAAAAAAABAAAAmpkiQgAAAAABAAAA46WrPwABAAA=